in

“EXPRESS” NA LICU MJESTA: Sa Pejovićem na koncertu zapjevala i kćerka Iva

“EXPRESS” NA LICU MJESTA: Sa Pejovićem na koncertu zapjevala i kćerka Iva
Slatka-Tajna.Eu

Aco Pejović sinoć je na stadionu Tašmajdan u Beogradu održao prvi od tri rasprodata koncerta. Nastup je započeo sa pjesmom “Za Ljiljanu“ Tome Zdravkovića koju je otpjevao i u filmu „Toma“.

Prije pjevača na scenu je izašao dječiji hor i započeo ovu numeru, a kada se pojavio Pejović nastalo je ogromno oduševljenje u publici. Pun Tašmajdan je horski zapjevao ovu, a pjevao je i sve ostale pjesme koje je pjevač izveo tokom koncerta Iza stejdža Acin menadžer Bane Obradović, zadovoljan kako koncert teče, a prije svega sa tri rasprodata „Taša“, nije imao ništa posebno da nam otkrije u vezi sa ovim nastupima.

– Samo neka protekne sve kako treba. Aco je zaslužio ovakvo interesovanje i podršku publike! On je sjajan čovjek! – rekao nam je.

Pejović voli vino, ima čak i svoj vinograd, čašu vina ima i na sceni tokom koncerta, ali je sinoć prije nastupa popio i čašicu loze. Njegov kum mu je iz svog vinograda donio jednu flašu i oduševio pjevača jer je na etiketi pisao datum i ispod toga „Rasprodato“!

Sinoć su gosti na Pejovićevom koncertu bili Magla bend i Mirza Selimović, ali će vrlo vjerovatno večeras i sutra, na drugom i trećem koncertu, biti i drugih gostiju.

Prvom koncertu su, inače, prisustvovale mnoge poznate javne ličnosti, a najviše smo primijetili bivših i sadašnjih košarkaša.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U dječijem horu koji je pratio Pejovića tokom izvođenja pjesme “Za Ljiljanu” bila je i pjevačeva najmlađa kćerka Iva. Hor vodi Suzana Dinić, koja je bila jedna od djevojaka koje su pratile Mariju Šerifović 2007. godine u Helsinkiju prilikom pobjede na Pjesmi Evrovizije.

Pjevačeva supruga Biljana bila je u publici, tačnije u VIP dijelu ispred same bine gdje se najviše zadržala sa porodičnim prijateljima i poslije svake pjesme nagrađivala supruga aplauzima.

Tekst i foto: S.Danilović

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Beretini čeka Krajinovića ili Čilića u finalu Kvinsa

Beretini čeka Krajinovića ili Čilića u finalu Kvinsa

Na požarištima na Braču i Hvaru više nema otvorenog plamena

Na požarištima na Braču i Hvaru više nema otvorenog plamena