in

TREPNULA NISI: Olja Bajrami optužila Milicu Pavlović za krađu pjesme, oglasio se Rale

TREPNULA NISI: Olja Bajrami optužila Milicu Pavlović za krađu pjesme, oglasio se Rale
Slatka-Tajna.Eu

Nakon gostovanja Milice Pavlović u emisiji “Amidži šou” kod voditelja Ognjena Amidžića, Olja Bajrami se oglasila na svom Instagram storiju i optužila mlađu kolegicu za krađu.

Gledala sam sinoć isječak iz Amidžija. Pomno sam te slušala. Nego, boli, je l’ da? A vidiš Milice, ti dođeš u emisiju i kukaš na sva zvona i tražiš podršku, i dobićeš je jer si upravu. A šta ću ja Milice? Kome sam ja imala da kažem? Sjećaš li se 2016. godine i duetske pjesme “Još se branim ćutanjem” koju sam otpjevala sa Alenom, čovjek koji je došao po pozivu oca, pa bio zbunjen. Tu pjesmu sam radila godinu dana, spremala, ona je bila plaćena… Bila sam na putu, posvađana sa cijelim svijetom, znaš ko mi je bio cijeli svijet, taj s kojim ti ne pričaš više. Milice, uzela si je, trepnula nisi. Evo, ja te i dalje podržavam, jer je sramno šta žena ženi može da učini, shvataš li sada, želim da naučiš iz svega ovoga – napisala je Olja juče na pomenutoj društvenoj mreži.

Nakon toga oglasio se i autor pomenute pjesme “Još se branim ćutanjem”, Goran Ratkovića Rale, te progovorio o svemu i otkrio šta je istina:

– Pa to vi recite meni. Pjesma je naravno Milicina, ona ju je regularno kupila. Nego je Milica napravila dobar posao pa sada svi hoće da se nakače na nju i njenu karijeru, pretpostavljam. Vjerujte mi, ja ne znam zbog čega se joj se ovo dešava. Sada ispada da svaki pjevač koji otpjeva demo pjesmu, ima pravo da kaže da je to njegova pjesma. Ja prvi put čujem da se ovo dešava, to nije bila praksa do sad. Ja sam zatečen – rekao je Rale.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Odale ih zvjezdice: Nijemci igrali u „ženskim“ dresovima

Odale ih zvjezdice: Nijemci igrali u „ženskim“ dresovima

Noć kad je Messijeva Argentina strahovala od Papetove BiH

Noć kad je Messijeva Argentina strahovala od Papetove BiH