in

INTERNACIONALNI DAN DIZAJNA: KARE Sarajevo organizirao networking event za bh. arhitekte

Slatka-Tajna.Eu

Sinoć je u Sarajevu, povodom Internacionalnog dana dizajna, u KARE prodajnom salonu organiziran prvi networking event koji je okupio poznate bh. arhitekte, dizajnere interijera, predstavnike medija, saradnike i prijatelje brenda.

Cilj događaja bio je okupiti kolege iz industrije na jednom mjestu, podijeliti interesovanja, strasti prema dizajnu, trendovima, različitim stilovima, projektima i proširiti krug suradnje.

“Međunarodni dan dizajna prilika je da se prepozna vrijednost dizajna i njegove sposobnosti da utječe na promjene. Na ovaj dan izazivamo sve kolege arhitekte i dizajnere da duboko razmišljaju o dobrobiti ljudi u svom okruženju i da konstantno pronalaze inovativna rješenja za njihove potrebe, koristeći dizajn kao sredstvo za poštivanje različitosti i prevazilaženja granica.

Baš kao što i KARE Design živi sve ljepote i užitke življenja, slobode, modernog, avangardnog, dinamičnog i svega onoga što poziva pojedince da budu svoji, i uživaju sve svoje različitosti”, poručili su organizatori u pozdravnom govoru.

Kako je KARE jedan od favorita bh. dizajnera interijera, osjećali su i obavezu da povodom Internacionalnog dana dizajna u svojim prostorijama razgovaraju o ovoj temi. U centralnom dijelu događaja održan je panel sa poznatim bh. arhitektima, Belindom Pušić – osnivačicom Concept Store Belinda Design, zatim Bilalom Kujovićem arhitektom i osnivačem firme Bis Tip i Ernom Saljević, mladom bh. poduzetnicom i influensericom koja blisko surađuje sa brendom KARE i zajedno bilježe sjajne rezultate.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“KARE ima boju, materijale, jedinstveni i prepoznatljiv stil, kojeg se možda naši klijenti u početku i “plaše”, jer ih poziva da eksperimentiraju, ali kada se bliže upoznaju s brendom, već u drugoj posjeti odluče se za ono što smo zajedno kreirali i prilagodili njihovom životnom ili poslovnom prostoru”, jedna je od poruka arhitekte Bilala Kujovića.

Moderatorica događaja bila je Dejana Rosuljaš, poznato TV lice, saradnica brenda KARE, koja je u posljednje dvije godina kroz svoj content na društvenim mrežama mnogo govorila o uređenju svog životnog prostora, te svoje pratioce i fanove upoznala sa svojim stilom, arhitektima sa kojima rado surađuje, dijelila inspiracije o izboru namještaja, asesoara i rasvjete, gdje preporučuje i KARE Design.

 

U nastavku donosimo dio sjajne atmosfere sa ovog druženja uz poruku organizatora #JoyOfLiving, što je i glavni slogan brenda KARE i svega onoga što njihovi proizvodi komuniciraju.

 

The post INTERNACIONALNI DAN DIZAJNA: KARE Sarajevo organizirao networking event za bh. arhitekte appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evo koja je najčišća europska država za kupanje / Bljesak.info

Ivaylo Petev: “Što se tiče prozivki navijača, imam nešto u glavi, to ću izjaviti nakon Finske”