in

NAKON SKANDALA SA SVADBE: Katarina Grujić iznijela svoju verziju priče

Slatka-Tajna.Eu

Nakon skandala koji se desio na svadbi pjevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića kada su pripadnici sedme sile bili otjerani od strane obezbjeđenja, pjevačica je riješila da se oglasi i iznese svoju verziju priče.

Ona se sve vrijeme pravdala i govorila da su novinari navodno ispoštovani, iako ona i Marko nisu željeli da ispoziraju fotografima i daju bilo kakve izjave. Iako je u toku svadbe preko prijatelja poručila medijima da joj je žao što je došlo do incidenta, Katarina sada ima novu verziju priče i tvrdi da je naslove tek vidjela juče.

– Ja sam prvi put te naslove vidjela tek juče. Nisam imala dva dana telefon kod sebe. Toliko smo slavili, bilo je savršeno i bezbezve da sam imala telefon kod sebe. Kad sam vidjela, bilo je malo bezveze jer su novinari bili ispoštovani u svakom smislu – pravdala se uzaludno pjevačica i dodala:

– Stvarno nije istina da smo mi tjerali novinare. Mi smo pozvali novinare da dođu ispred hotela da fotografišu poznate ličnosti, da bi imali o čemu da pišu. Mi smo imali plan i program svadbe i nismo mogli ni zbog koga da kršimo. 40 minuta, poslije slikanja sa gostima, trebalo je da izađemo i da se slikamo pred novinarima. Ne znam iz kog razloga, maksimalno su bili ispoštovani, ali su oni iz nekog razloga otišli – pravdala se Katarina u emisiji “Premijera-vikend Specijal”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsjetimo, Katarina je neposredno pred svadbu poslala pozivnicu novinarima u kojoj je istakla da će Gobelja i ona biti raspoloženi za fotografisanje i davanje izjava ispred hotela u kom se održalo slavlje.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Pojavila se informacija da je ubijen još jedan visokorangirani ruski general

Tri sastojka koja profesionalci dodaju kako bi pecivo bilo mekano