in

PJESMA IM SPASILA BRAK: Sani i Natalija prevazišli veliku bračnu krizu

Slatka-Tajna.Eu

Estradni par Sani i Natalija Ibraimov, osnivači popularne dens grupe Trik FX, imaju jedan od najskladnijih brakova koji traje već skoro tri decenije.

Mnogi bi im pozavidjeli na odnosu koji imaju, ali Sani i Natalija priznaju da su imali velike krize u braku, pa da su čak bili i na ivici razvoda.

A ono što je i te kako zanimljivo jeste da je njihov najveći hit nastao baš u periodu kada im je brak bio u krizi, i on ih je takoreći, spasio.

– Prosto me sramota da kažem da smo skoro 30 godina u braku, a znate zbog čega? Kad mi dođu i kažu jedan od najskladnijih brakova, a oni u braku pet godina – rekao je Sani pa otkrio da je u kritičnom periodu kada je mislio da će se razvesti od Natalije nastao i jedan od njihovih najvećih hitova:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tako je nastala pjesma „Spasi me”, baš smo se zakačili nešto Nata i ja, ali smo imali zakazano kod Milana Bojanića iz grupe „Tap 011” da uradimo tekst i bili smo tako nadrndani jedno na drugo i Milan je stalno išao te kod mene, te kod nje, a mi nismo htjeli ni da razgovaramo, ona je plakala kod njega, ja sam zabrljao kao i uvijek i u četiri ujutru je zvonio telefon i Milan nam je rekao da ima hit za nas-zaključio je.

(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Mikejla Koel odbila milion dolara od Netfliksa

Transfer karijere hrvatskog napadača: Petar Musa potpisao za velikana