in

NAPRAVILA JE HIT NA POČETKU KARIJERE: Ana Bebić ne voli moderne promocije pjesma preko interneta

Slatka-Tajna.Eu

Malo je tu, pa malo nestane rečenica je koja najbolje opisuje pjevačicu Anu Bebić koja se u medijima pojavljuje samo kada ima šta da podijeli sa publikom.

– Ja tako malo zagolicam pa se povučem. Izbacim pjesmu, pa ostanem trudna, izbacim pjesmu…Dobro, sada sam krenula izbacila sam tri pjesme i sada pred leto tražimo sljedeću- rekla je pjevačica.

Uprkos vrtoglavom uspjehu koji je postigla velikim hitom na početku karijere, danas pušta da stvari idu svojim tokom.

– Iskreno, nekad mi bude žao što mi se ta pjesma dogodila na početku karijere, preko noći je skočila i našla put do publike. Sada je ta brza produkcija, svi izbacuju na dva dana pjesme i ne mogu to da ispratim. Ja idem svojim putem, nisam tip Jutjub i društvene mreže, već sam old school- objasnila je Ana.

Iako je i sama korisnik društvenim mreža koje su neizostavan dio modernog života, priznaje da bi ih ponekad rado ugasila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Dođe mi dan da izgasim sve i da batalim momenat da gledam tuđe živote i konstantno razmišljam kako svoj da promovišem. Nekad imam osjećaj da živimo samo taj život, a ne pravi i konstantno imam borbu sa sobom- tvrdi.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Miami vodi protiv 76-ersa: Herro junak Heata, Brada nije bio na nivou

Počinje EP za kadetkinje, odgođen premijerligaški meč na Pecari, ista sudbina čeka i Grbavicu