in

OVO JE SEVERININA MAJKA KOJOJ JE PJEVAČICA ZABRANILA KONTAKT S DRUGOM ĆERKOM! Emotivni status Vučkovićeve razniježio je mnoge – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pored svih skandala koji prethodnih meseci prate hrvatsku zvezdu Severinu Vučković ona je odlučila da napravi gala proslavu povodom svog 50. rođendana, a počasni gost na tom događaju bila je njena majka Ana.

Mediji su nedavno pisali kako je Severina u svađi sa Marijanom Vučković Popović, kao i da pevačica ne dozvoljava starijoj sestri da bude u kontaktu sa njihovom bolesnom majkom. Ovoga puta, Seve je podelila fotografiju sa rođendanske proslave, na kojoj pozira pored mame, a emotivni opis ispod ove objave raznežio je njene mnogobrojne pratioce.

– Mesto maturske slike na tablou u nekom izlogu na lokalnom korzou, sve što radim ja, ja radim zbog nje. Moj najdraži gost, moja snaga, moja podrška, moje utočiše, moj uzor. Moja majka – napisala je pevačica, a pozitivni komentari samo su se nizali.

Kako je 24.hr nedavno pisao Severinina majka koja je veoma bolesna sve više vremena provodi sa pevačicom kod koje najčešće i boravi. Marijana se navodno požalila bliskim prijateljima kako ne može da stupi u kontakt sa mamom upravo zbog pevačice. Ona je ispričala i kako nije upućena u Anino zdravstveno stanje jer joj sestra ništa nije prenela, a navodno i telefonski rezgovari između Marijane i Ane ne prolaze bez problema zbog pevačice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPodsetimo, Severina je jnom prilikom za hrvatske medije ispričala kako je njena majka jedva ostala živa kada se porađala sa pevačicom: – Rodila me je carskim rezom i nije me primila u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila. Rodila me je u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma – ispričala je ona.

kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Album “Beyond The Limits” -Hamdija Salihbegović – Hayat Production

Otkazana sjednica Doma naroda o izboru Predsjedništva BiH po etničkom ključu