in

ALEKSANDRA RADOVIĆ – Nakon 4 godine ponovo pred sarajevskom publikom – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Pop diva Aleksandra Radović ponovo će stati pred sarajevsku publiku nakon četiri godine. Koncert će se održati u petak, 27. maja u Bosanskom kulturnom centru, sa početkom u 20h.

Ovaj koncert bit će dio Aleksandrine proljetne mini-turneje. u našoj državi, u sklopu koje će dan prije koncerta u Sarajevu, održati koncert u Mostaru.

Aleksandra je poznata po svojim koncertnim izvedbama u kojima uvijek oduševi posjetioce. Svojim emotivnim i snažnim interpretacijama nema sunje da će rasprodati sve karte i da će se ponovo tražiti karta više.

Aktuelni studijski album Aleksandre Radović “Predvorje života” koji je.osvojio publiku širom regije gotovo preko noći još uvijek ubire simpatije prelijepim balagama o ljubavi i patnji. Upravo to je njen upečatljivi muzički stil.

Sa albuma su se već izdvojili favoriti slušaoca i singlovi poput “Ne, hvala”, “Živim bol”, “Gde ćeš ovu noć” i “Ljubavi moja”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjevačica i kantautorica je već dugo miljenica sarajevske publike. Kaže da se u našem gradu osjeća kao kod kuće, pa se s takvom emocijom vraća svojim Sarajlijama u maju, nakn dugogodišnje razdvojenosti.

Pročitajte više: Aleksandar Milić Mili – Iz Sarajeva sam došao u Beograd bez ičega

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Resurge

Bivši saigrači: Pjanić pružio podršku Ronaldu