in

Više od 100 mališana poželjelo iz srca Sarajeva dobrodošlicu UEFA U-17 prvenstvu Evrope

Slatka-Tajna.Eu

Na platou kod sarajevske Vijećnice , jučer je održano veliko, fudbalsko druženje.

Događaj pod nazivom “Welcome to Sarajevo” organizirali su Nogometni/ Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine u saradnji sa SFK 2000 Sarajevo, uoči predstojećeg Evropskog prvenstva za kadetkinje, koje dolazi u našu državu i glavni grad BiH.

Više od 100 mališana uz igru, učešće u sportskim radionicama i fudbal, zabavili se, družili, a najspretniji su osvojili dres “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine.

“Želja nam je na ovaj način najaviti predstojeće Evropsko prvenstvo u našoj državi i našem gradu. Pozivamo sve da se dodatno upoznaju za ženskim fudbalom i da u mjesecu Maju ispunimo tribine u što većem broju, kako bi poslali poruku prijateljstva svim gostima, a ujedno i podržati naše Zmajice”, poručuju iz SFK 2000 Sarajevo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dodajmo i to da su manifestaciji prisustvovali Generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić i selektorica “A” reprezentacije BiH i trenerica SFK 2000 Sarajevo, Samira Hurem.

The post Više od 100 mališana poželjelo iz srca Sarajeva dobrodošlicu UEFA U-17 prvenstvu Evrope appeared first on Sportske.ba.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sin Miloša Bojanića se vraća na muzičku scenu

Julian Nagelsmann dobio više stotina prijetnji smrću