in

IZNERVIRAO IH JE: Roko Simić izbjegao duel u “Survivoru” iako je želio kući

Slatka-Tajna.Eu

Budućnost svih ostalih kandidata iz plavog tima u “Survivoru” bila je upitna do kraja nominacija koje su pokazale da su najviše glasova skupili Hrvoje Habinja i Roko Simić no još za vrijeme glasanja dalo se naslutiti da će ovoga puta Plemensko vijeće proteći vrlo dramatično.

– Nominiram tebe jer si htio ići vani i malo mi radiš negativnu atmosferu s negodovanjem i žaljenjem na hranu. Danas prije nominacija se nisam htio puno miješati nego sam rekao svima da se mene nominira čisto da napravim mali šou kojeg ćemo pokrenuti s ovim danas – rekao je Roko dok je nominirao Hrvoja. 

Budući da su na kraju nominacija upravo Roko i Hrvoje imali izjednačen broj glasova, ostatak plavog tima sudjelovao je u javnom glasanju između njih dvojice, a titula nominiranog na kraju je pripala Hrvoju kojega je takav ishod jako iznenadio. Roko, koji se za dlaku izvukao od nominacija, odlučio je dati objašnjenje za svoje ponašanje koje je zasmetalo pojedincima.

Htio sam pokrenuti nešto u plemenu na neki svoj čudan način. Tražio sam ih cijeli dan da me stave na papir jer sam bolestan i želim otići i onda doslovno prije ulaska ovamo sam rekao da ne želim otići. Bio sam svjestan da je to dvosjekli mač i da bih mogao ići u dvoboj ili da ću možda ostati, a ovako sam barem napravio show i zakuhao sam – rekao je Roko samouvjereno dodavši da će doći do finala.

Njegov stav neugodno je iznenadio pojedine članove, a svoje je mišljenje javno podijelio Tomislav.

Mene je iskreno naživcirao. Ako će ovo raditi stalno, ja ću ga prvi izbaciti svaki put. Ovo se ne radi. Ne možeš mijenjati mišljenja non-stop. Prvi put kad nas je tražio izbacili smo ga, sad je opet tražio i onda pet minuta ranije ipak ne želi. Ja sam iskreno poludio na njega, ne sviđa mi se ovo ponašanje – pobunio se Tomislav te zaključio:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mislim da u glavi još ne zna što bi. Iskreno, mene je razočarao.

Iako je gotovo završio u duelu, jedno je sigurno.Roko je uspio u svom naumu da zakuha atmosferu, a prepirka se nastavila i nakon dolaska u kamp. Nakon dramatičnih nominacija Hrvoje je postao prvi duelist, a već idući izazov pokazat će iz kojeg će tima biti njegov protivnik u borbi za opstanak.

(Express/Večernji)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Rusko nuklearno oružje na Baltiku?

KAO DA SMO U PODIVLJALOM RIJALITIJU: Željko Joksimović pokrenuo televiziju i snimao film tokom pandemije