in

KAO DA SMO U PODIVLJALOM RIJALITIJU: Željko Joksimović pokrenuo televiziju i snimao film tokom pandemije

Slatka-Tajna.Eu

Željko Joksimović zapjevat će svoje hitove 18. aprila u zagrebačkoj Areni. On i Zagreb posljednji put su zajedno pjevali prije dvije godine, odnosno prije početka pandemije, a raduje se što se vraća u glavni grad Hrvatske. Sve njegove fanove koji nisu ugrabili ulaznicu razveselit će činjenica da ih još ima u prodaji.

Poslije dvije godine prinudne pauze, računam da je vrijeme da se podsjetimo svih onih pjesama koje smo zajedno voljeli i pjevali. I da naučimo neke nove.Isto kao i svi ostali, uz tu sreću da sam, zahvaljujući snimanju filma Toma, i pokretanju TV kanala, imao malo više posla– priznaje.

Naime, pokrenuo je nekoliko televizija, među kojima je i K1 koja je privukla najviše pažnje izvan granica Srbije. Prije godinu dana kupio je i agenciju TANJUG, čiji je sada suvlasnik. 

S obzirom na vrijeme, okolnosti pod kojima smo u sve to ušli, izuzetno sam zadovoljan. A motiv je bio taj neki loš TV program koji svi živimo. Pandemija, ratovi, ludnica, kao da smo u podivljalom rijalitiju. Računao sam da mogu bar probati tu nešto promijeniti. Da dam nešto normalno, kakav život i treba biti. Svih nas– ističe.

Na pitanje je li važniji talent ili rad, odgovara:

-Svakog dobrog profesionalca, u svakoj profesiji, napravio je prije svega rad. Majkl Đžordan bi bio samo talentiran da nije onoliko radio, i da od sebe nije zahtijevao najviše– rekao je.

Iako ne voli dijeliti publiku te naglašava da zaista voli i poštuje svakog slušatelja i posjetitelja svojih koncerata, otkrio je šta je specifično kod zagrebačke publike.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ono što je za Zagreb svakako specifično jest činjenica da je nekada bio centar muzičke industrije na ovim prostorima, da posjeduje tradiciju, istančan ukus i da je izuzetno zahtjevan. Opet, baš zbog toga toliko i uživam doći. Pravi izazov- napominje.

O novom albumu ne želi ništa reći dok ne bude gotov, a na pitanje koji je njegov najveći uspjeh u karijeri odgovara:

To što trajem, ne prestajem stvarati i ne odustajem– zaključio je.

(Express/Index)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

IZNERVIRAO IH JE: Roko Simić izbjegao duel u “Survivoru” iako je želio kući

Igrač velikana krio da mu je otac vođa separatista, dočekala ga je očekivana “kazna”