in

OKOM KAMERE: Muharem kupuje bijeli luk zbog uroka

Slatka-Tajna.Eu

Od kako se preselio u Vogošću, pjevača, kantautora i publicistu Muharema Serbezovskog sve češće viđaju u situacijama „običnih ljudi“, u svakodnevnim šetnjama, ispijanju kafe u vogošćanskim ugostiteljskim objektima….

Naravno, on prisustvuje i skupovima stanara i drugim skupovima građana gdje se „bistri“ komunalna problematika, razgovara o gradskom prevozu…

Objektiv našeg fotoaparata ulovio ga je u jednom vogošćanskom supermarketu dok kupuje namirnice za spravljanje iftara na kojem će se, kako sam kaže, okupiti njegova šira familija i prijatelji.

Nastojat će da im pripremi jela po njegovim, specijalnim, receptima. Po vremenu provedenom za pultovima supermarketa dalo se zaključiti da će gosti uživati u njegovim kulinasrskim specijalitetima. Prvo je birao narandže, potom jabuke, na kraju je brižljivo birao salatu…

U njegovoj korpi se našao i bijeli luk.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Za svaki slučaj da imam nešto protiv uroka, dobacio je Muharem Serbezovski u trenutku kada je primijetio sijevanje blica našeg fotoaparata.

Piše: E. MURAČEVIĆ

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PMMilestone 2.0 Pro by PMMilestone.com :: 9000+ Project Management and Business Templates

Zna se šta je Kroos psovao Ancelottiju dok je izlazio s terena: “Pa, majku mu je*em…”