in

Zna se šta je Kroos psovao Ancelottiju dok je izlazio s terena: “Pa, majku mu je*em…”

Slatka-Tajna.Eu


Bio razočaran zbog poteza svog trenera


Real Madrid je uspio da se plasira u polufinale Lige prvaka i pored sinoćnjeg poraza od Chelseaja (2:3).



Kraljevski klub je prošao u polufinale ovog takmičenja jer je prije sedam dana na Stamford Bridgeu slavio sa 3:1. Sinoć nakon produžetaka Plavci su pobijedili sa 3:2, ali im to nije bilo dovoljno da prođu dalje.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Chelsea je imao do 80. minute vodstvo od 3:0 i činilo se da su gosti na korak od velikog preokreta i plasmana dalje, ali je Real uspio da smanji na 3:1 i izbori produžetke gdje je na kraju Benzema postavio konačnih 2:3.

Zanimljiva situacija desila se u 73. minuti kod rezultata 0:2 kada je Carlo Ancelotti odlučio da izvede iz igre Tonija Kroosa i ubaci Eduarda Camavingu što se Nijemcu nikako nije svidjelo.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Kroos je bio bijesan što je morao da izađe jer je igrao poprilično dobro, te je dobacio Ancelottiju nekoliko rečenica, a naravno španski mediji su uspjeli da otkriju šta je rekao svom treneru.

“Pa, majku mu je*em. Igrao sam jako dobro čovječe, što mene izvodiš?”, govorio je Kroos dok je izlazio s terena, te se na kraju reda radi pozdravio s Ancelottijem i sjeo na klupu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










No, Ancelottijeve izmjene donijele su preokret Real Madridu zbog čega su se Kraljevi na kraju vratili u meč i uspjeli da sve preokrenu i dođu do plasmana u polufinale Lige prvaka.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OKOM KAMERE: Muharem kupuje bijeli luk zbog uroka

DANIJELA MARTINOVIĆ POKAZALA NOVO IZDANJE: Dvadeset godina mlađa