in

Pobjednica rijalitija je VIP pros..tutka? Djevojka iz kataloga otkrila s kim je org.jala u Makedoniji: Ova pobjednica na spisku – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što su mediji došli u posjed navodnih poruka preko kojih su klijenti naručivali VIP pros..tutke klupko je počeo da se odmotava, a djevojke iz kataloga koje su bile hapšene su razotkrile jedna drugu.

Tako je, prema saznanjima Republike iz MUP, Marija Halas potvrdila da se bavi pros..tucijom, pa je detaljno opisala s kojim djevojkama je org.jala u Makedoniji, kao i koliko je koja zaradila.

Marija tvrdi da je na “posao”, tj. put, krenula s Ružicom Veljković, bivšom modelsicom i pobjednicom rijalitija “Parovi” (2016), Dajanom Tripunović, Martinom Rajić, Ivanom Birinji i djevojkom po imenu Tea.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Kako je Marija Halas sama priznala, Duško Banjac je 26. marta 2022. namjestio klijente njoj i nekim djevojkama, dok je i Ana Marija Kikoš namjestila jednoj. Tada je, prema njenim riječima, s Ružicom Veljković, Dajanom Tripunović, Martinom Rajić, Ivanom Birinji i djevojkom po imenu Tea pošla na put. Dajana, Martina i Halasova su krenule njenim kolima, dok su ostale djevojke bile s vozačem. Taj vozač se zvao Miloš i vozio ih je u audiju 8. Sve su stigle oko 20 časova u Makedoniju u hotel “Kazino Flamingo”, na granici s Grčkom – kaže izvor iz MUP za Republiku i dodaje da je Marija Halas opisala šta ih je čekalo tamo kada su stigle:

– Kako je rekla, ona se s ostalim djevojkama prvo zezala, igrala, pila, pa čak i ostala bez klijenta samo zbog toga što se on napio. Pričala je da je trebalo da pruži uslugu jednom klijentu, ali se on toliko napio da, na kraju, nije bila ni sa kim intimna. Halasova je tvrdila da su ostale djevojke Ružica, Dajana, Martina i Ivana imale klijente. Vratile su se drugačijim rasporedom sjedenja u Srbiju. Takođe, Halasova je tvrdila da je Banjac našao klijente u Makedoniji za Martinu, Dajanu i Ružicu, dok je Ivani klijenta našla Ana Marija Kikoš. Halasova s Banjcem ne priča zbog nekih nesuglasica, ali kada želi da joj namjesti klijenta, obično se obrati Martini Rajić i kaže: “Pozovi Mariju”. Zatim je ona pozove i onda novac, na kraju, kada završi s klijentom, da Martini da preda Duletu.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Schmidt počeo korisiti ovlasti, suspendirao zakon usvojen u RS

Ko će drugi spasiti Real nego najbolji igrač svijeta!