in

KORONA JE UČINILA SVOJE: Miloš Timotijević se suočio sa problemom

Slatka-Tajna.Eu

Popularni glumac u poslednje vreme radi bez predaha. Svakom projektu je u svojoj dosadašnjoj karijerMiloš Timotijević dao svoj pečat i pokazao sav glumački raskoš koji posjeduje. U drugoj sezoni serije “Močvara” scenaristkinje Milene Marković i reditelja Olega Novkovića, Miloš Timotijević tumači lokalnog moćnika Željka Garčevića koji je uspostavio poziciju prvog čovjeka u Senti.

Već poslije prve epizode druge sezone shvatili smo da je serija vizuelno sasvim drugačija, brža je radnja i uzbudljivija je. Mnogi već sada prognoziraju da će doživjeti veći uspjeh nego prethodna sezona.

– Teško je to prognozirati i ne želim uopšte da licitiram na tu temu. Uvijek u šta sam se ranije kladio da će dobro proći, nije tako bilo i obrnuto. Mislim da “Močvara 2” ima sjajnu medijsku propraćenost-rekao je.

Miloševa najupečatljivija uloga u dosadašnjoj karijeri je svakako rola Petrita Kocija u “Besi”. Iako se već uveliko piše scenario za treću sezonu serijala “Besa”, Miloš kaže da nema dozvolu da priča o tome.Tokom snimanja serije glumac je savladao i albanski jezik, ali i bio u odličnoj fizičkoj kondiciji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Smatram da glumac uvijek mora da bude u fizičkoj kondiciji. Nekada kondicija podrazumijeva i višak kilograma, koje trebate da znate nositi. To nije nimalo lako.Imam problema, jer je korona učinila svoje. Trenutno ne vježbam ali moraću uskoro da počnem zbog nekih projekata koji se najavljuju u budućnosti. Priznajem da mi je to sa jedne strane i mrsko, ali sa druge strane se i radujem vježbama. Vidjećemo– poručio je.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zelenski: Rusi su gotovo uništili Mariupolj i žele uništiti Odesu

“BiH će glasati za suspenziju Rusije iz Vijeća za ljudska prava UN-a!”