in

BAJAGA JE JEDNO NARKOMANSKO G**NO: Lukas ne želi da ga sretne jer bi došlo do tuče ovaj put

Slatka-Tajna.Eu

Aca Lukas govorio je o dešavanjima koja su propratila njegov nastup na Festivalu “jPesma za Evroviziju ’22”, i tom prillikom osvrnuo se na sukob sa kolegom, Momčilom Bajagićem Bajagom.

-Sada kad je bilo polufinale “jPesme za Evroviziju 22”, bez obzira što sam ja Aca Lukas i što sam ovog trenutka mnogo veći od Bajge, sjedili smo pre početka manifestacije u jednoj prostoriji, a on je u jednom momentu prošao pored mene. Mislio sam da me nije vidio, pa sam kao mlađi ustao i otišao da ga pozdravim. Rekao mi je “čujem da u svojim emisijama pjevaš moje pjesme, na tviteru me prozivaju pjevaš sa Vesićem moju pjesmu. Znaš brate glupo je, ja tvoje pjesme ne pjevam” – otkrio je Lukas pa dodao:

To mi je rekao pred ljudima, malo je ponižavajuće… Da je drugo vrijeme i da nije takva emisija, udario bih mu takvu šamarčinu da bih ga resetovao sa druge strane jastuka, otpala bi mu ona ofarbana kosa. Toliko je bio bezobrazan i pokvaren – rekao je Lukas.

Rekao sam mojima “postoji mogućnost da ga sada prebijem kao mačku, jer je pokušao da me ponizi”. Tek sam tad shvatio kakav je to gov*ar, poslije 30 godina. I sad javno kažem, to je jedno obično narkomansko go*no, iako je rekao “Kako meni Lukas može da kaže da sam narkoman”, pa Lukas može da ti kaže da si narkoman, jer se i dan danas fiksaš sa heroinom, a Aca Lukas je cijeli život dok se drogirao uzimao kokain, a ti si jedna heroinska narkomančina koja treba da ide u Drajzerovu da se liječi, a ne da se ponašaš tako. Ti si jedno obično đubre – rekao je Aca u pomenutoj emisiji, ali se tu nije zaustavio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ne želim da se sretnem sa njim, jer bih ga ovog puta sigurno prebio i završio u zatvoru. Glupo je da bijem starog čovjeka i još da mu otpadne ona farba jeftina što ima na glavi. Bajaga, ti si gov*o, ali obožavam tvoje pjesme – rekao je Aca Lukas u emisiji “Kontra šou” na Kurir televiziji.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Masovno naoružavanje ukrajinskih snaga, voz sa tenkovima i drugim oklopnim vozilima krenuo prema Ukrajini

Timur Dibirov napušta Vardar – SportSport.ba