in

NERMIN HANDŽIĆ: Djevojke me salijeću

Slatka-Tajna.Eu

Nermin Handžić  oduševio je žiri Zvezda Granda svojim nastupom. Međutim, za njega to nije ništa neuobičajeno jer je na Grandovu scenu naviknut od malih nogu. Sa samo 11 godina bio je učesnik takmičenja ”Neki novi klinci” gdje je dogurao čak do finala.

– Bio sam u sezoni sa Džejlom Ramović, ja sam osvojio treće mjesto, a ona je pobjedila. A žiri i Saša me znaju možda i iz Fantastik show-a gdje sam pjevao sa Šabanom Šaulićem – kaže ovaj simpatični mladić.

Nakon što je završio sa takmičenjem mladih nada, logičan naredni korak bile su ”Zvezde” u kojima zasluženo reda šesticu do šestice, a sve pod mentorstvom Viki Miljković.

– Planirao sam ja ovdje da dođem odmah nakon ”Klinaca” ali sam čekao da prođe mutacija glasa koja traje nekoliko godina – objasnio je Nermin.

Repertoar koji izvodi u takmičenju nije nimalo lak, ali ga zbog velikog potencijala, mentorka i te kako podržava u toj namjeri.

– Jesu zahtijevne pjesme, ali mi prijaju, pogotovo one od Šabana Šaulića. Ja Viki predložim pjesme, ali uvijek poslušam nju na kraju. Šta onda odabere i šta ona kaže – objašnjava Handžić kome uglavnom svi traže da pjeva pjesme muzičke legende.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osim pjevanja, publika nije ostala ravnodušna ni na njegovo lijepo vaspitanje, neodovljivi osmijeh i šarm. Upravo zbog toga privukao je i pažnju mnogih djevojčica koje ga kako kaže salijeću na svakom koraku i šalju poruke putem društvenih mreža.

– Ima baš mnogo poruka. Za sad nemam djevojku, ali ja uvijek na te poruke odgovaram pozitivno. To su više moji fanovi i ja im lijepo odgovaram. Svakodnevno me saljeću na ulici da se fotografišem – kaže Nermin i uz osmijeh dodaje da ne zna šta će tek biti ako uđe u finale.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Juventus dominirao, Inter slavio u derbiju, Džeko igrao do 90. minute (VIDEO)

Cedevita Olimpija bolja od Studentskog centra