in

NE ŽELIM DA BUDEM OSUŠENI LEŠ: Dejan Milićević je prije dvije godine smanjio želudac i promjenio navike

Slatka-Tajna.Eu

Dejan Milićević, modni fotograf, jedan je od rijetkih koji su pristali da govore o operaciji smanjanja želuca. On je sada priznao kako se osjećao pre, a kako sada nakon dvije godine kada je uspješno smršao zahvaljujući intervencij

– Sebi dozvoljavam stvarno apsolutno sve, naravno griješim u dosta slučajeva, pa se poslije malo pokajem ili ako uzmem više od onoga što mogu da pojedem desi se da imam neku teskobu i da osjećam da sam pretjerao. Govorim o stvarno jako malim količinama hrane, koje je sasvim u redu uzimati po malo više puta, međutim, neki put i sam poželim da malo duže traje sve to, da malo duže se zadovolje sva ta čula i desi se da pretjeram – priznao je slavni fotograf.

Istakao je i to da kada je izgubio prvih 50 kg poslije operacije, delovalo mu je previše u tom trenutku.

 – Mnogo mi je bilo upalo lice. Jednostavno, ja želim da budem krupniji čovjek ali ne želim da budem osušeni leš, znači ne želim da izgledam bolesno – iskreno je objasnio, pa nastavio:

– Bio sam jedan, mogu slobodno da kažem, bolestan čovjek koji je želio da pronađe, da kažem tu svoju sreću da ozdravi i da smanji svoj broj kilograma. Beskrajna lutanja po nutricionistima, po teretanama… ja sam 30 godina pokušavao da skinem kilograme, to nije nešto da sam se ja nagojio preko noći. Ja već 30 godina vučem taj višak kilograma, to je “never ending stori”, to stvarno je jedan bumerang – priznao je fotograf.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Po njegovom sudu tokom dijete si i gladan, nervozan, umoran, a osim krvnog pritiska, spomenuo je i druge zdravstvene probleme koje mu je višak kilograma donio. 

– Bio sam na pragu za dijabetes 2, bio sam na pragu bukvalno ti rezultati su bili prilično u decimalama, sad ja ne znam stručno kako da se izrazim, ali mrvicu je bio povišen taj moj šećer i svi ti parametri su ukazivali da ukoliko nastavim da sljedeći korak je dijabetes – istakao je Dejan i dodao da je sada sve u najboljem redu.

(Express/ Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAPISAO TESTAMENT: Žika Jakšić ne želi sukob između sinova

Džeko u raspravi sa ogorčenim naviječem Juventusa