in

NAPISAO TESTAMENT: Žika Jakšić ne želi sukob između sinova

Slatka-Tajna.Eu

U želji da sve što je stekao ode u prave ruke, Žika Jakšić već je napisao testament, što je posebno zabrinulo njegove sinove.

Nakon razvoda sa Dajanom Paunović Žika je nekoliko godina živio sam, a onda se u njegovu vilu na Bežanijskoj kosi uselio sin Andrija, a od nedavno sa njima živi i snaha,Jehoslava.

Ipak, veliku vilu i sve što je do sada stekao nasljediće sinovi Žike Jakšića, a ponosni otac želio je da to na vrijeme naznači u svom testamentu, kako među njegovom djecom nikad ne bi došlo do sukoba.

Žikin stariji sin Andrija se nedavno oženio, a potom i doselio u tatinu kuću na Bežaniji. Istina je da mu je Žika obezbjedio stan, ali on za tu nekretninu ima druge planove. Žikina kuća je prostrana, ima dovoljno mjesta za sve. I njemu je lakše da bude sa svojom djecom nego sam, pošto da se ženi neće. Odlučio je i da napiše testament, kako se sutra njegova djeca ne daj bože ne bi svađala i sve je podijelio na ravne časti – kaže izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Sinovi Žike Jakšića, Andrija i Dušan, ganuti su očevim gestom, ipak, pomalo su i uplašeni što je njihov otac prenaglio sa odlukom o pisanju testamenta, jer žele još dugo da uživaju u njegovoj beskrajnoj ljubavi i podršci.

(Express/Story)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bijelo platno u znak sjećanja na žrtve snajpera u Sarajevu

NE ŽELIM DA BUDEM OSUŠENI LEŠ: Dejan Milićević je prije dvije godine smanjio želudac i promjenio navike