in

Unuk Ere Ojdanića uhapšen zbog pros..tucije: Istina je, pred tužilaštvom je! Kćerka mi je na lijekovima! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Folker Era Ojdanić oglasio se nakon priče da je navodno njegov unuk Nikola Anđelić pao zbog pros..tucije.

– Moram da stanem, kako ste čuli da je to moj unuk? Dečko je dobar, evo morao sam da stanem da me ne udari auto. Vjerujte mi, on je bez ijedne krivične prijave. Dečko za primjer. Završio je DIF, fakultet, radi kao trener. Bavi se fitnesom. On je prvo dijete moje kćerke. Moj prvi unuk. Kuku. Da je ovaj srednji Uroš pa da se ne iznenadim, ali ovaj nikad mrava nije zgazio – zaprepašćeno priča Era.

– On je meni rekao prije mjesec dana: “Deda upoznao sam se sa Kajom koja je bila sa tobom u rijalitiju Veliki brat. Kaja je Užičanka moja. Ona me upoznala sa njenim menadžerom da je dobar momak i ako treba dedi neka tezga da mogu da računam na njega. Ja sam se zahvalio i rekao da nikad nisam imao menadžera. Rekao mi je da ga strašno cijene i voli njegovo društvo. To je bilo sve što sam saznao – priča Era.

Ojdanić tvrdi da nije imao saznanje da njegov unuk živi sa Banjcem u stanu.

– Ne, ne, moj unuk živi na Petlovom brdu, možda je otišao kod Banjca ovako u stan u goste, ali moj unuk živi sa bratom. To je naslijedio od pokojnog oca. Kako sam ja čuo, kćerka što mi je rekla da je Nikola rekao da ga je Banjac pozvao u stan valjda što se druže i da je došla policija i da ih je pokupila – priča Era.

Folker od šoka jedva govori.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Jao, ovo mi je teško palo. Ostao sam bez komentara. Nije da sam u šoku ne znam da izađem iz kola. On je u familiji Anđelić kao najbolje dijete familije, tako se tretira. Sve je na vrijeme završio. Nije sklon n.rkoticima, to mogu ruku da dam, a ovo šta se desilo ne znam. Danas treba da izađu pred sudiju koliko znam. Dokazaće da nema veze sa tim da je m.kro, ja vjerujem da nema veze. A ako je kriv, neka odgovara. Brat je angažovao advokata. Nije da je lijep, pametan, nego ne mogu da vam opišem – priča on.

Pjevač kaže da mu je kćerka na lijekovima:

– Milena moja, majka mu se operisala prije dvadeset dana, izvadila žuč, sječena na tri mjesta, eno je cijelu noć je pila tablete za smirenje. Sad mi više žao nje nego njega. Kćerka da mi umre, nisu joj rane ni zarasle. Sačuvaj Bože. Da li je ovo moguće. Ja sam uvijek njima govorio da vode računa sa kime sa druže – zaključuje on.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ovo je izgled novog dresa Juventusa, ovakav dizajn nikada nisu imali

Klopp: Meč nakon reprezentativne pauze nikad nije savršen