in

GILE OTVORIO DUŠU: Sa Prijovićkom je bio zanos, nije bila neka veza

Slatka-Tajna.Eu

Kao da je bilo juče a prošlo je skoro 10 godina otkako je tada mladi Amar Gile Jašarspahić odnio pobjedu u takmičenju ”Zvezde Granda” i proslavio ne samo sebe i već i svoj rodni Kakanj.

Oduvijek je želio da bude uspješan, a sudbina ga je nagradila i svrstala među one najuspješnije onda kada ga je sasvim slučajno odvela na audiciju za ovo takmičenje.

– Bio je neki dernek, prijatelj je čačkao nešto po internetu i našao informaciju da je posljednja sezona ”Zvezda Granda” i da je audicija u Zrenjaninu. Mi smo zapucali tamo sa Golfom dvojkom i kada smo stigli, prijavio sam se prvi da otpjevam da bih što prije završio. Kada je Saša Popović vidio odakle sam došao odmah mi je sredio matricu i sve po redu – rekao je pjevač.

Svojim interpretacijama u ovom šou programu dovodio je publiku do suza, i danas savjetuje mlade naraštaje da uvijek pjevaju samo one pjesme koje istinski osjećaju, baš kao što je on radio svojevremeno.

– Ja sam toliko puta plakao uz ”Samo ovu noć” zato sam je i pjevao. Isto tako i uz pjesmu ”Istina je druže” koja kad sam je ja pjevao nije bila nešto popularna. Žika Jakšić je bio oduševljen kad sam predložio to da pjevam i evo moje izvođenje te pjesme sada ima preko 60 miliona pregleda – objasnio je Gile.

Osim po pjesmama i nevjerovatnom glasu, publika ga iz tog perioda pamti i po ljubavima koje je imao. Mlad, zgodan i šarmantan privlačio je mnogo djevojaka u svoje društvo, ali je tada samo jedna uspjela da osvoji njegovo srce – Aleksandra Prijović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pjevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dječje, nije bila to neka veza – rekao je Amar.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Paul Pogba i bh. grad Gračanica: Šta je poveznica?

Kazne ribarima u Savudrijskoj vali trebale bi postati prošlost