in

LUKSUZNA VILA: Sonja Kovač je uživala na Maldivima

Slatka-Tajna.Eu

Blogerica Sonja Kovač desetak je dana provela na Maldivima, na kojima su pale i romantične zaruke s odabranikom Goranom Mandićem. Sada nam je pokazala svaki detalj luksuzne vile u kojoj je odsjela

Maldivi su poznati po svojem smještaju na bajkovitim plažama, apartmanima iznad tirkiznog keana te vilama koje oduzimaju dah. U jednoj takvoj s privatnom izlazom na ocean te bogato opremljenom unutrašnjosti odsjela je sa zaručnikom Goranom Mandićem.

Goran i Sonja otišli su prije desetak dana na romantično putovanje usred Indijskog oceana, na kojem su i pale zaruke, nakon kojih je naša bivša glumica danima prepričavala doživljaje. Došlo je vrijeme da svojim pratiteljima pokaže i luksuzan smještaj u kojem je odsjela te sav dodatni sadržaj koji on nudi.

Nakon što su nekoliko dana proveli u jednoj vili, a potom u skrivenom dijelu ovog tropskog raja u prozirnim šatorima nasred oceana, zadnje dane odmora proveli su u nešto luksuznijem dijelu. Odsjeli su u privatnoj vili smještenoj na jednom od brojnih otočića u arhipelagu, a ona ima privatni izlaz na pješčanu plažu, bazen skriven od neželjenih pogleda te bajkovitu kupaonicu na otvorenom.

Video koji je objavila na svom kanalu na Tik Toku pokazao je cjelokupnu unutrašnjost raskošne vile, a potom i vanjski dio ovog skupocjenog smještaja.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Doping afera u Evroligi

RAT UŽIVO: Rusi objavili da ‘radikalno smanjuju’ vojne aktivnosti u Kijevu, procurio ukrajinski prijedlog za status Krima