in

DOŠLA JE UŽIVATI U KONCERTU, JER JE SKROMNO BIĆE: Grašo raznježio pričom o Hani

Slatka-Tajna.Eu

Nakon dva koncerta u Areni Zagreb, Petar Grašo nastupio je i u prepunoj Spaladium Areni u rodnom Splitu. Iako ne voli pričati o privatnom životu, progovorio je o svojoj supruzi Hani Huljić  kojoj je rekao sudbonosno ‘da’ krajem februara.

Hana mu se nije pridružila na pozornici u Spaladium Areni, ali ga je bodrila iz lože, obučena u zelenu kratku haljinu koja je naglasila njezin trudnički trbuščić. Novopečeni par ovog ljeta očekuje prinovu.

Ona je bila tu kao jedna djevojka ili mlada žena koja je došla uživati u koncertu, decentno, bez da je aparati snimaju. Ona je jedno dobro, skromno i drago biće prije svega – rekao je zaljubljeni Grašo za In Magazin.

Mi smo zaista ljudi koji pokušavaju sakriti svoj privatan život, ali izgleda da je to baš okidač da se mediji izuzetno zanimaju za nas. Ne mogu zamjeriti medijima jer nisu napisali nijednu lošu stvar, ali je to bilo zaista intenzivno – dodao je.

U Splitu ga je oduševio jedan događaj. Naime, obožavatelj je u publici podignuo transparent na kojem je pisalo ‘Di je Hana?’, a Grašo se na to nasmijao i odgovorio mu:

-Hana je gore!-zatim se publikom prolomio gromoglasni pljesak.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Još jedan poznati ukrajinski sportista poginuo braneći državu

UŽIVO Petev odabrao početnu postavu za Luksemburg