in

Uvredljivo je, stvarno nije u redu: Mina Kostić odbrusila voditeljki zbog nepristojnog pitanja, nastao muk u studiju! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Mina Kostić uvrijedila se u emisiji uživo zbog pitanja voditeljke o ljubavnom životu njene kćerke sa 13 godina, te istakla da smatra da dijete u tom uzrastu ne treba da bude prisno sa dječacima.

ako je voditeljka insistirala govoreći da današnje generacije drugačije razmišljaju, Mina je ostala pri svom stavu i bila isključiva po tom pitanju.

– Majo, ja stvarno mislim da nije u redu. Moje dijete ima 13 godina i izgleda zrelije, ali baš je djevojčica, čak nema ni simpatiju, ona ništa ne krije od mene”, bila je ozbiljna Mina govoreći da u tim godinama nema mjesta za takve stvari.

– Uvredljivo je zato što… ‘ajde da je ona djevojka, ali ona je ona ipak dijete! Ona ima svojih 13 godina, ide u školu, čak ni nema simpatiju! Mislim da je pretjerano sa 13 godina imati partnera, mislim da je mnogo, mnogo rano. Naravno da treba da se desi i to, ali je rano”, rekla je Mina, a voditeljka se nadovezala konstatacijom da vidi da će Mina biti stroga kada dođe vrijeme za to.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Nisam ja stroga, ali tako sam ja vaspitana i tako vaspitavam svoje dijete. Treba da što duže uživa u svom djetinjstvu i da bude dijete i da nikada ne izgubi to dijete u sebi, kao što ga nisam ni ja izgubila”, obrazložila je pjevačica u emisiji Grand magazin.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vučić priznao da se Srbija ne može suprotstaviti potezima Kosova

Šta je zdravije – kefir ili jogurt