in

Emina i njen brat ogromnu sumu novca uložili u renoviranje porodične kuće, a evo kome je izdaju!

Slatka-Tajna.Eu

Kuća pjevačice Emine Jahović i njenog brata, bivšeg košarkaša Mirsada Jahovića koji se u javnosti predstavlja kao Turkdžan, u Novom Pazaru prije nekoliko mjeseci postala je Konzulat Republike Turske. Oni veleljepnu kuću izdaju za 2.000 eura mjesečno, a glavni razlog za to je što su boravili u njoj minimalno tokom cijele godine i nisu željeli da propadne. Kako izvor navodi, oni su konstantno bili na relaciji Istanbul – Beograd.

  • Emina i Mirsad su došli na ideju da kuću izdaju turskom konzulatu za oko 2.000 evra mjesečno, jer nisu toliko boravili u porodičnom domu. Jedino ih je za Novi Pazar vezivalo to što im je u toj kući boravila majka. Smatrali su da je idealna opcija da zarade dodatni novac od kuće koja je renovirana i veleljepno izgleda. Turski konzulat im je ponudio zadovoljavajuću cifru i oni su objeručke prihvatili ponudu. Bili su svijesni da kuća ne treba da propada, već da je neko iznajmljuje i koristi. Na taj način će imati svotu novca koja im je sasvim dovoljna da je kasnije renoviraju i opreme još boljim namještajem – priča dobro obavješten izvor blizak Jahovićima i dodaje:
  • Prije izdavanja, Emina i Mirsad su u kuću uložili oko milion evra. Namještaj je dolazio iz inostranstva i nisu štedjeli ni centa kako bi sve izgledalo kako su oni zamislili. Dosta elemenata u domu pristiglo je iz Istanbula, ali i iz Italije. Jedan od najboljih arhitekti u regionu je radio dom koji je po svemu sudeći trenutno najskuplji u Novom Pazaru. Kada su se članovi turskog konzulata uselili, oni su odlučili da naprave određene izmjene u okviru doma. Naime, dodatno je pojačan broj sigurnosnih kamera kako bi čitav objekat bio obezbjeđen na advekatan način. Pored najnovijeg video nadzora, na ogradu je dodata bodljikava žica kako niko ne bi mogao da narušava privatnost upadanjem na tuđu teritoriju. U dvorištu se takođe sve vrijeme nalazi sivi automobil u kojem je obezbjeđenje, dok se sa zadnje strane dvorišta nalazi portirnica – ističe izvor blizak pjevačici i bivšem košarkašu.

S obzirom na to da je njihova majka boravila u tom domu od kada su je izdali Mirsad je odlučio da je preseli kod njega u Istanbul.

  • Emina i Mirsad nisu željeli da presele majku na neku drugu lokaciju u Novom Pazaru, već su odlučili da je za nju najbolje da boravi kod Mirsada u Istanbulu. Tamo se osjeća kao kod kuće, ima sve privilegije koje poželi, a djeca i unuci je gledaju kao malo vode na dlanu. Sve joj želje ispunjavaju. Do kraja života ne mora ničime da se bavi. Rekli su joj da je njeno samo da uživa i da se ne opterećuje trivijalnim stvarima. Majka je u Novom Pazaru, prije izdavanja kuće turskom konzulatu, uvijek bila usamljena, jer su Emina i Mirsad slabo posećivali taj grad. Sada im je mnogo bliža i pored Mirsada, u Istanbulu uvijek može da posjeti Eminu i bude sa njenom djecom – zaključuje blizak izvor Jahovićima.

(express/alo)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sva tri čuvara ruskih nuklearnih kodova u jednoj prostoriji

Unauthorized Affiliate – error page