in

SMUČILA MI SE MUZIKA: Peđa Medenica se i sam začudio

Slatka-Tajna.Eu

Peđa Medenica važi za jednog od omiljenih pjevača na našim prostorima, publika obožava njegove hitove “Dođeš mi u san”, “Imam ljubav, ali kome da je dam”, i druge, međutim on je vrelo skroman iako ima pokriće da se ponaša kao velika zvijezda.

Peđa priznaje da mu je jako drago kada čuje svoje pesme koje mlađe kolege pjevaju u “Zvezdama Granda”.

– Naravno da mi je drago i zadovoljan sam. Ne stižem uvijek da gledam “Zvezde Granda” jer subotom obično radim, ali bacim pogled kad stignem. To je najgledanije takmičenje i drago mi je što se pjevaju moje pjesme, ali i one koje sam radio za druge kolege  ispričao je pjevač i otkrio da privatno rijetko sluša svoje pjesme, kao i šta radi kad vidi sebe na tv-u:

Iskreno, slabo slušam muziku. Sad da uđete u moj auto mislim da će te naći samo jedan CD. Ja generalno slabo slušam muziku, nemam običaj da pustim kod kuće. Mnogo više volim stranu muziku. Možda je glupo reći, ali malo mi se i smučila muzika. Radim, dođem kući, uzmem klavijaturu, pa malo pišem… Slabo praktikujem da pustim nešto sebi osim kad vozim auto. A što se tiče mojih pjesama, ne slušam ih uopšte nikad. I kad se pojavim nekad na TV-u, a to se rijetko dešava, prebacujem kanal. Volim da čujem neke numere koje sam radio za druge pjevače, ali sebe kao sebe nikad. Ne znam zašto i to me baš čudi– rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Nova)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Medvedev nosi negativne utiske iz Melburna

Što se epidemija brže širi, brže će se ispuhati