in

IBRO BUBLIN: Nisam ukaljao obraz porodici

Slatka-Tajna.Eu

U muzičke vode ušao je kao jako mlad dečko, sa samo 16 godina odnio je pobjedu u takmičenju ”Zvezde Granda” i tek sada kada se osvrne, Ibro Bublin može da kaže da je stasao kao pjevač.

Kako kaže, njegov put ispraćen je samo lijepim stvarima i dobrim pjesamama, ne podliježe instant trendovima i trudi se da karijeru gradi korak po korak.

– Sad tek osjećam da sam stao čvrsto na zemlju i da znam da koračam ka cilju. Ali u svemu ovome ne žurim, i ne vodim se time ”mlad si doći će”. Ne, neće doći ako se ne boriš- rekao je Ibro.

Sa samo pet godina roditelji su ga ”gurnuli” na scenu jer su osjećali da je stvoren za to, i dok su ostala djeca dobijala na poklon igračke, njemu su pripadali muzički instrumenti.

Raskošan talenat naslijedio je od majke, a danas je pored komplimenata da je dobar pjevač, ponosan na ono što kažu za njega kao čovjeka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Drago mi je kad čujem da sam lijepo vaspitan momak, iz poštene i kulturne porodice. Nisam ukaljao obraz ocu i majci, i gledam da i dalje odrastam u maniru dobrog čovjeka. A dobre pjesme će valjda dolaziti- iskren je Ibro.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Film “Švedsko srce moje majke” premijerno prikazan u Sarajevu

KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE: Muž Jelene Kostov je građen kao Apolon