in

Velika Britanija dozvolila ulazak nevakcinisanima, hoće li Đoković na Vimbldon?

Slatka-Tajna.Eu

Vlada Velike Britanije donijela je zakon vezan za ulazak na Ostrvo, prema kom će i nevakcinisane osobe moći da uđu od 11. februara kada isti bude stupio na snagu.

Ovo je donekle i očekivana odluka Britanaca čiji koraci u borbi sa koronom su se pokazali kao ispravno, što je potvrdio i državni sekretar za saobraćaj Grant Šarps.

“Ukinućemo sva testiranja na virus korona potpuno vakcinisanim pojedincima koji stižu u Englesku od 11. februara pa nadalje. Za one koji budu dolazili u Englesku, a nisu vakcinisani, moraće da odrade PCR test prije polaska kod nas i dva dana nakon dolaska. Svi putnici će i dalje morati da popune neophodne formulare”, rekao je Šarps.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Postavlja se pitanje šta ovo znači za Novaka Đokvoića, odnosno hoće li srpski teniser moći da brani titulu osvojenu prošle godine. Sudeći po ovim informacijama, i te kako će moći, ali ostaje otvoreno kako će čelnici Vimbldona reagovati i hoće li tražiti vakcinaciju.

Podsjetimo, Vlada Francuske je takođe izmjenila zakon o vakcinaciji i onaj ko je u posljednjih šest mjeseci preležao koronu moći će da uđe u zemlju bez vakcine jer je Rolan Garos zakazan za 22. maj i završava se 5. juna. Doduše, uvijek ostaje otvoreno da se nešto u međuvremenu promjeni, prenosi Telegraf.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dara Bubamara uživa u Turskoj!

OD 22 SATA NARANDŽASTO UPOZORENJE U CIJELOJ BIH: Pipremite se za najhladniju noć