in

VENDI O RIJALITIJIMA: Fabrika prostitucije

Slatka-Tajna.Eu

Vesna Vukelić Vendi otkrila je frapantne detalje. Naime, ona je govorila o prostituciji, pa je otkrila šta rade pjevačice i starlete u Beogradu, kao i sa kojim i kakvim organizacijama su povezane.

– Kada je u pitanju najstariji zanat  postojali su gradovi u kojima je bilo takvog bluda, Sodome i Gomore, bezakonja, otpadništva. Danas je najlakše prodati sebe, svoje tijelo, kao ambalažu. Tragično je to što da bi se tako nešto uradilo etičnost mora da bude na najnižem nivou. Najlakše je manipulisati sa osobama koje nemaju temelj, nemaju to domaćinsko ponašanje. Da bi se postala prostitutka, čovek odnosno muškarac i žena mora da budu prostitutke u glavi. Posljednja stanica je prodaja tijela, mora da bude niskomoralan. Da bude poltron, rastegljiv. Imamo rijeku starleta koje se promovišu kroz rijaliti. Ova snimila jednu pjesmu, jedan singl, i misle da im je to karta za nešto. One se bolje prodaju kao pjevačice. Pjevanje im je samo paravan. Rijaliti je postao fabrika prostitucije – objasnila je Vendi.

Vesna Vukelić je otkrila i da su prostitutke u Beogradu povezane sa raznim organizacijama, među kojima su i okultne organizacije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Ne smijem da otkrivam poreklo informacije, ali reći ću vam ovo. U jednom tajnom društvu, koje ima i svoj naziv, a nalazi se u Beogradu, mislim na ogranak masonerije. Oni dovode te neke žene. Bila je i jedna jako poznata pjevačica, zabavne muzike. Pjevačica zabavne muzike bila sa svim gazdama, dosta putovala i mnogi su postali nezadovoljni njom… Jedna pjevačica imala je svoju cijenu, tada je bila 500 eura, to je bilo prije dvije godine. Klijenti su nezadovolji pjevačicom, jer ona čim završi posao ide kući, a starleta, to je jedna što ima asocijaciju na nešto što leti, e ona ostane da priča sa klijentima i to se njima jako sviđa – otkrila je Vendi.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

USAID: Poziv za kvalifikovane domaće i međunarodne organizacije i subjekte iz sektora turizma

Nema ga na EURU zbog svađe sa Obrvanom: Marko Panić poslao podršku Zmajevima