in

UMIJEM DA OPSUJEM,ALI NE PRED KAMERAMA: Snežana Đurišić je najtiša članica žirija “Zvezda Granda”

Slatka-Tajna.Eu

Snežana Đurišić pauzu od snimanja emisija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” iskoristila je za odmor, ali i za posao. Ne samo da je spojila lijepo i korisno, već je uspjela dobro da se odmori od napornih dana koje je provela u studiju na Košutnjaku. Jedan deo odmora provela je sa svojim najmilijima na Kopaniku jer je veliki zaljubljenik u skijanje.

-Moram priznati da smo se odmorili. S obzirom na to da smo imali udarnički tempo da bismo stigli da nasnimamo sve to zbog situacije u kojoj ne znam šta će se desiti jer vlada ogromna neizvjesnost za ovu koronu. Potrudili smo se da završimo taj krug koji je trebalo završiti i uspjeli smo u tome, ali smo se baš umorili. Odmor nam je baš bio neophodan- rekla je.

Imali smo priliku često da vidimo Mariju Šerifović i ostale da povise ton i opsuju,ali ona to ne radi nikada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nisam smirena, naprotiv. Ja sam samo naučila da se ponašam kako treba. Naravno da opsujem, to je sve za živog čovjeka. Ali, smatram da pred kamerama to ne treba da se radi, pogotovo neko ko je u godinama kao ja i ko je predstavljen ovako kako sam ja predstavljena. A Mariji, njoj sve stoji. Ona šta god da uradi, to joj stoji. I neka je, to je to. Mislim da kad bi bila drugačija, bilo bi smiješno- poručila je Snežana.

(Express/Nova)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Turska lira ojačala, Svjetska banka smanjila prognozu rasta zemlje

Kako se živi u najbogatijoj općini u Hrvatskoj?