in

OSUĐEN ZBOG PREBIJANJA DJEVOJKE: Slobodanu Vasiću izrečena kazna

Slatka-Tajna.Eu

Slobodan Vasić koji je optužen da je 2019. godine nasrnuo na svoju tadašnju devojku B. J. sa kojom se zabavljao mjesec dana, osuđen je na osam mjeseci uslovne kazne.

Iako je presuda, koja je doneta u julu prošle godine, još uvijek nepravosnažna, odluka Osnovnog suda u Novom Sadu jeste da je pjevač kriv i osuđen je na osam mjeseci uslovno.

– Nepravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu posl.br. K 526/20 od 02.07.2021. godine okrivljeni S.V. oglašen je krivim zbog krivičnog dijela nasilje u porodici i izrečena mu uslovna osuda sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam mjeseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dvije godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično dijelo. Protiv presude su izjavljene žalbe, i predmet se nalazi u Višem sudu u Novom Sadu radi odlučivanja po žalbama – stoji u saopštenju.Podsjetimo, u medijima je 2019. godine isplivala informacija da je pjevača privela novosadska policija, a po nalogu tužilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja izudarao svoju djevojku, u čiji se stan tada uselio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Cijena gasa u Evropi skočila za skoro 11 posto

HNŽ: Novi milijuni bolnicama