in

Krivične prijave Tužiteljstvu BiH protiv pojedinaca koji su pod sankcijama SAD-a / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Koalicija Država

Bosna i Hercegovina je već duže vrijeme u najtežoj političkoj i ustavnoj krizi u posljednjih nekoliko desetljeća, a kriza se svakim danom produbljuje bez izvjesnog rješenja, navodi se u priopćenju za javnost iz Koalicije Država.

Širenje straha, politike podjela i blokade državnih institucija od strane nacionalističkih subjekata s ciljem prikrivanja vlastite korupcije i ostanka na vlasti po svaku cijenu, kao i pasivno ponašanje tzv. “probosanskih snaga”, državu će dovesti u zarobljeno stanje iz kojeg će teško moći izaći.

Sankcije SAD-a i obilježavanje neustavnog dana entiteta Republika Srpska, samo su posljedice političke, institucionalne i ustavne krize kroz koju Bosna i Hercegovina prolazi.

Je li moguće da SAD izriče sankcije domaćim političarima zbog njihovog koruptivnog i neustavnog djelovanja, a da naše Tužiteljstvo nema saznanja o takvim radnjama?, pitaju se u ovoj Koaliciji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Krajnje je vrijeme da Tužiteljstvo BiH reagira, a policijske i sigurnosne snage spriječe eskalaciju krize i potencijalne kobne posljedice.

Koalicija “Država!” će u ponedjeljak predati krivične prijave Tužiteljstvu BiH protiv pojedinaca koju su predmet  izvještaja ministarstva financija SAD-a, zbog koruptivnih radnji i rušenja ustavnog sustava Bosne i Hercegovine, kao i protiv onih koji budu sudjelovali u organizaciji neustavnog dana entiteta RS.

Samo konkretnim koracima s jasnom individualnom odgovornošću ka rješavanju nagomilanih problema možemo promijeniti stanje u kojem se država nalazi i riješiti trenutnu krizu, navodi se u priopćenju.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ana Nikolić u hulahopkama ispred zgrade: Pogledajte šta je radila

U Sarajevu održani protesti ispred Ambasade Srbije: “Vučiću šta je prioritet?”