in

Huawei reagirao na pisanje BIRN-a: Mi smo jedina kompanija u telekom sektoru koja je dozvolila provjeravanje našeg izvornog koda / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Huawei

Huawei Technologies je privatna kompanija koja je 100% u vlasništvu svojih zaposlenika, te niti jedna vladina organizacija, politička stranka ili bilo kakva druga organizacija ne  posjeduju dionice Huaweija niti imaju kontrolu nad Huawei. Huawei uvijek poštuje i slijedi međunarodne zakone i regulative, kao i zakone i regulative država u kojima  poslujemo.

Sigurnost i zaštita podataka je glavni prioritet naše kompanije. Huawei posjeduje izuzetnu uspješnost što se tiče sigurnosti podataka. Huawei nikada nije imao niti jedan veći cayber sigurnosni incident kroz povijest rada s više od 500 telekom operatera, uključujući  najuspješnijih 50 telekom operatera na svijetu, kroz 20 godina poslovanja u 170 zemalja, tijekom kojeg smo uspješno spajali preko 3 milijarde ljudi. Niti jedan drugi vendor ne posjeduje ovakav uspjeh po pitanju cyber sigurnosti.

Također, Huawei je najviše provjeravana IKT kompanija na svijetu. Huawei je uspostavio  više centara za cyber  sigurnost i transparentnost, od čega su 3 u Europi, te uspješno  surađujemo s vladama i telekom-operaterima na suzbijanju cyber sigurnosnih incidenata. Mi smo jedina kompanija u telekom sektoru koja je dozvolila provjeravanje našeg izvornog koda (source code), čime smo jasno pokazali našu otvorenost i transparentnost.

Huawei je bio i ostaje otvoren za suradnju. Vlada, klijenti i drugi sudionici unutar sigurnosnog eko-sustavasu uvijek dobrodošli da sustavno pregledaju naše proizvode i ponude osvrt na bilo kakve nedostatke u dizajnu proizvoda, slabostima mreže, ili kvaliteta koda. Otvorenost i transparentnost su ključ za konstantno učvršćivanje povjerenja i sigurnosti naših proizvoda, te naša kompanija prihvata osvrt sigurnosne zajednice.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

FK Borac: Puna podrška Novaku Đokoviću

BRUKA, UŽIVO: Pogledajte kako je javnost u Republici Srpskoj izmanipulirana lažnom objavom da akademiju prenosi Radio televizija Srbije…