in

DEFORMISANA I RUKA JOJ IZGLEDA VELIKA: Zorannah se unakazila u fotošopu

Slatka-Tajna.Eu

Blogerka  Zorannah, među prvima je  uvela trend snimanja vlogova, komunikacije sa pratiocima putem društvenih mreža, kao i prikazivanja svakog detalja iz svog života na istim.

Pored toga, blogerka je među prvima uvela i trend fotošopiranja fotografija, kako bi izgledala što savršenije, ali izgleda da još uvijek nije naučila da rukuje tom aplikacijom.

To se da primjetiti po posljednjim slikama koje je objavila na Instagramu, a na kojima se toliko loše isfotošopirala da boli.

Naime, na fotografiji na kojoj pozira u kolima u poluležećem položaju, Zorannah je htjela da naglasi svoju mršavost, pa se malo zanijela.Dok je u programu za obradu slika stanjivala jednu nogu, toliko je povećala list druge noge, da je nerealno deblji čak i od u odnosu na butine. Očigledno je da to nije primjetila ni sama, ali jesu njeni pratioci, pa su joj sugerisali na grešku u komentarima.U istoj objavi se nalazi još jedna fotka, a na njoj jepokušala da smanji bradu, pa je ispala neravna. Pored toga, ruke su joj ispale toliko dugačke, da izgledaju nerealno u odnosu na ostatak tijela, a jedna je drastično deblja od druge.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Hajduk najgledaniji klub u regionu, Željezničar prednjači u BiH

“Spremni smo odgovoriti na svaki vaš zahtjev”