in

ZA SVE JE KRIV INTERVJU: Jelena Đoković u zategnutim odnosima sa svekrvom

Slatka-Tajna.Eu

-Dijani najviše smeta način ishrane koji Jelena forsira za djecu, ali i za nju i Novaka – započinje izvor i dodaje:

-Sa druge strane, Jelena ne prihvata njene sugestije jer se o svemu savjetuje sa doktorima i pedijatrima i kada joj oni kažu da je sve što primjenjuje na djecu ispravno, ona smatra da nema potrebe da se Dijana tu uopšte miješa. A da ne bi nervirale Novaka, objema im je lakše da se ignorišu i da ne potežu tu priču. On opet sve to osjeća i vidi i nervira ga što se to dešava, ali je nemoćan da bilo šta preduzme. Smatra da su obje tvrdoglave i da će lako naći kompromis, međutim, one čak neće ni da porazgovaraju na tu temu – priča izvor i dodaje:

Svekrva nije htjela da prihvati Jelenu za snahu?

-Jeleni je takođe zasmetalo i to što je Dijana u jednom intervjuu izjavila da nije očekivala da će baš ona biti Novakova žena. Baš se iznenadila što je to rekla, i to poslije toliko godina njenog i Novakovog zajedničkog života – zaključio je izvor.

Evo šta je Dijana rekla u spornom intervjuu:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se vjenčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom – bila je iskrena Dijana i dodala:

-Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja miješam. Ne miješam se u njihov život. Oni rijetko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam. Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vrijeme sa njim. Uvijek je neko oko njega – završila je Dijana Đoković u pomenutoj emisji.

(Express/Scandal)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ZLATOKOSA – KONJ (PARODIJA) #8

Ugostitelji zadovoljniji, a i proračun bi mogao biti