in

PROBLEMI U GRUPI: Ksenija neće da pjeva za 300 eura

Slatka-Tajna.Eu

Posljednji put je priča plasirana u medijima kada je Ksenija Knežević na Instagramu obrisala sve fotografije s koleginicama iz benda, a odmah nakon toga i sve objave sa svog profila.

Međutim, iako se grupa trudi da u javnosti prikaže da je sve u najboljem redu, Ksenija Knežević se navodno više puta tokom protekle nedjelje žalila prijateljima da želi da napusti grupu i da odnosi među članicama uopšte nisu idealni kao što se to čini.

Glavni razlog da izađe iz benda navodno su finansije. Kada poslije nastupa honorar podijeli sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, njoj ostaje svega 300 eura, što je nedovoljno za njene potrebe i život na visokoj nozi koji se očekuje od pjevačice koja je članica jedne od najpopularnijih ženskih grupa na ovim prostorima.

Ksenija je zbog ove situacije navodno očajna i ne zna šta da radi, a veliku podršku i utjehu pruža joj momak Nikola Todorović, s kojim je u vezi već pet godina.

Inače, Ksenija, Sanja i Ivana su ove godine produžile ugovore, a da li će ga Ksenija ispoštovati i ostati do kraja, ili će plaćati penale zbog njegovog kršenja, ostaje da vidimo.

Iz PR službe grupe Hurricane se nisu javljali na poznati broj telefona kako bi prokomentarisali ova saznanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Sve je u redu, naravno. Sklonila je iz svog nekog privatnog razloga, a mi ne dajemo izjave za ono što je u vezi s privatnim životom – rekli su za medije ranije, nakon što je Ksenija obrisala sve fotografije.

S druge strane, članica grupe Sanja Vučić je odnedavno u vezi sa jednim milionerom iz Španije, koji se trudi da na svaki način udovolji svojoj dragoj.

Koliko je zaljubljen u pjevačicu, pokazuje i činjenica da Španac ne žali novac, pa je dosad više puta slao i privatan avion po nju u Beograd, odakle je ona išla na nekoliko luksuznih destinacija širom svijeta, gdje su se sastajali daleko od očiju javnosti. Sanja se trudi da se za njenu novu romansu još ne sazna.

(Express/cdm.me)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Engleski mediji javljaju: Bernardo Silva stavlja potpis?!

ONE PRAVE RAZLIKU:Napredak i uspjeh studenata najveća su mi motivacija