in

dRUMELODY ima još jedan singl – Priča o identitetu – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Svakim novim singlom dRUMELODY pomjera granice svog kreativnog stvaralaštva. Ovo je muzičar koji je drum&bass podigao na sasvim novi nivo.

Kao što smo navikli kroz njegove spotove, dRUMELODY dodatno dočarava magiju svoje umjetnosti. Često je to emtaforički, ali uvijek interesantno i potpuno svojstveno njegovim djelima. Spot za pjesmu “Priča o identitetu” dobio je jedinstvenu priču.

Berin Tuzlić je za ovaj projekat većinu stvari uradio sam, od kreative, muzike, audio produkcije i spota. Kako sam ističe, “Priča o identitetu” je globalna priča o toj tematici.

Ono što je mene inspirisalo jeste uptavo to globalno okruženje koje svakim danom sve više i surovije postaje površno. Ono što čini identitet, to je da kao pojedinac ne zavisiš ni od koga i tek tada ga svako od nas u potpunosti posjeduje – istakao je Berin Tuzlić, poznatiji kao dRUMELODY.

Identitet prosječnog čovjeka je usamljen, jer sve što ga čini, on to nema. Ali, da li je u praksi današnjice moguće kreirati i očuvati sopstveni identitet? dRUMELODY vjeruje da jeste moguće radom i edukacijom, ali i prepoznavanjem prilika, a ne disperzijom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovaj singl definitivno će zaintrigirati slušaoce i vrlo brzo postati dio njihove omiljenje playliste.

Pročitajte više: dRUMELODY u saradnji sa DallyBass predstavlja novi singl

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zimski dani su vrijeme da se obrati pažnja na imunitet

Stožer će morati obrazložiti odluke