in

MILE KITIĆ O BRAKU SA MARTOM SAVIĆ: Otela se u posljednje vrijeme

Slatka-Tajna.Eu

Iako njegov brak sa koleginicom Martom Savić često prate glasine o razvodu, Mile Kitić ističe da u svim tim pričama nema ni trunke istine.

– Marta se malo otela u zadnje vrijeme! (smijeh) Kad sam je upoznao bila je tiha, mirna, povučena, odmjerena. Imala je 21 godinu, a ja sam, inače, 14 godina stariji od nje. Imao sam ja jedan brak prije nje. Marta me je osvojila jer je lijepo pričala, inteligentna je, svidio mi se njen način razmišljanja. Nisam se zaljubio na prvi pogled u nju jer sam ja tutnjao na sve strane, bilo je žena koliko hoćeš! Ona je živjela u Njemačkoj, a ja sam tamo odlazio da pjevam, pa smo se viđali. Poslije je ona počela da dolazi u Srbiju, pa sam je odveo u „Južni vetar“, gdje je snimila pjesme. Dobili smo divno dijete. Obično nastaju problemi kad se spoje pjevači, ali mi nismo imali probleme te vrste. Ona je znala šta se sve radi, ja sam znao šta se sve radi. Pisali su sve i svašta o nama. Milion puta sam pročitao da se razvodimo, ali to nema veze sa istinom. Mi se nikad nismo posvađali po tom pitanju toga gdje je ko, šta i kako – dodao je Kitić.

– Ja odem na turneju po Americi, a ona me ne zove pet dana, ne pita koliko sam para zaradio. Isto tako ni ja nju ne pitam. Ona ode u Hurgadu ili na Dominikanu i ne javlja se 15 dana. Toliko smo godina zajedno da je dobro da nekad poželimo jedno drugo. Dosta se pisalo o kući koju imamo na Dominikani, ali red je da čovjek uloži negdje kad radi toliko godina.  Marta mnogo voli da putuje, što je i dobro jer mora da ima neki hobi budući da je prestala da radi prije deset godina. Mi smo možda tri puta zajedno otišli u Tursku, a ja treći dan hoću da pobjegnem! Odeš u neki hotel, sa tacnom u ruci, kao u vojsci, ideš da ti daju hranu, isti bazen, ista ležaljka… Ja nisam navikao na to – istakao je folker.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dudić trojici dao odriješene ruke

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ O SMRTI KĆERKE MAJE: Moja najveća greška je bila što sam joj iznajmio stan