in

Dudić trojici dao odriješene ruke

Slatka-Tajna.Eu


Čekaju se i prva pojačanja u premijerligašu iz Mostara


Nogometaši Veleža nalaze na zimskoj pauzi, a čelnici kluba vrijedno rade kako bi se klub adekvatno pojačao.Najavljuju se kvalitetna pojačanja, a za sada nije dogovoreno nijedno novo ime, no to će se sigurno uskoro desiti.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Kada su odlasci u pitanju, Dario Ferreyra je izrazio želju da ide i promijeni sredinu, a Feđa Dudić je za Velež TV otkrio da su slobodu u traženju novog kluba dobili golman Luka Kačavenda, vezista Melvin Osmić i napadač Faris Zubanović.

Kačavenda je ove sezone upisao 553 minute u prvenstvu, Osmić tek 57, a Zubanović 283 minute.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Da li će biti još odlazak vidjet ćemo. Ima još interesanata za naše igrače, a isto tako zavisi šta ćemo dovesti. Plan i cilj je da u Antaliju 3.februara povedemo 25-26 igrača. Što se tiče pojačanja, aktivno se radi o tome, te radimo da se adekvatno i kvalitetno pojačamo“, kazao je Dudić za Velež TV.

Velež je prvi dio okončao na osmom mjestu sa 21 osvojenim bodom.

Inače, već je poznat i Veležov plan priprema. Prozivka je zakazana za 13. januar, a nakon određenog perioda treniranja u Mostaru u februaru se odlazi u Tursku. U planu je odigravanje šest utakmica. Rođeni u prvom kolu proljetnog dijela dočekuju Željezničar.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa
Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BiH agencies: No info on possible security threats regarding Milanovic’s visit

MILE KITIĆ O BRAKU SA MARTOM SAVIĆ: Otela se u posljednje vrijeme