in

PRSTEN NISAM VRATILA NAZAD,A NIJE GA NI TRAŽIO: Sanela Novljaković nakon raskida vjeridbe sa Edinom Bešićem otrkila detalje

Slatka-Tajna.Eu

Iako Edin Bešić iz ‘Braka na prvu’ u početku nije htio komentirati prekid zaruka sa Sanelom Novljaković (, nedavno je ipak otvorio dušu u velikom intervjuu. Sada je Sanela na društvenim mrežama otkrila još nekoliko nepoznatih detalja o njihovoj vezi.

Na Instagram storyjima Sanela je odgovarala na pitanja pratitelja, te između ostalog otkrila da Edinu nije vratila zaručnički prsten.

Nije ga tražio nazad, a i riskantno ga je vraćati poštom u drugu državu, zar ne? – napisala je Sanela. Jednog od pratitelja je zanimalo gdje je prsten ‘otišao’.

Ošo niz vodu – našalila se Sanela, ponavljajujući   Edinovu izjavu s posljednje romantične večere u šou.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pratitelje je zanimalo zašto je Edin rekao da između njih nije bilo ničeg između njih dok su živjeli zajedno.

Ne razumijem  čemu iznošenje nečije intime u javnost, čemu ulaziti toliko u dubioze nečijeg odnosa? Smatram da tako neke stvari bi uvijek trebale ostajati među četiri zida… ako je htio ostati kavalir do kraja, trebao je ispoštovati našu intimu, zar ne? –  zaključila je.

(Express/ 24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Newcastle vodio na Anfieldu, a onda preokret Liverpoola koji je začinjen Arnoldovim projektilom

Sakrio se u mišiju rupu! Folker drhtao pred “zemuncima”, od straha se zaključao: Lukas se krio na WC-šolji tokom pucnjave u restoranu!