in

KISEO OSMIJEH I ODLAZAK: Zorica Brunclik napravila skandal zbog Kije Kockar

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Zorica Brunclik i Kristina Kija Kockar glavni su akteri skandala koji je obilježio snimanje novogodišnjeg programa na DM Sat televiziji. Veče je proteklo u pjesmi i zabavi a situacija na kraju snimanja šokirala je mnoge.

Dragana Mirković je, kao i uvijek, bila dobar domaćin i trudila se da svakom gostu posveti pažnju, međutim, stvari su se izmakle kontroli kada je na red došlo grupno slikanje sa tortom.

Naime, Dragana je okupila pjevače iza torte kako bi nasmijani napravili zajedničku fotografiju. Međutim, ubrzo je shvatila da nedostaje Kija Kockar pa ju je pozvala što je Zorici izazvao kiseo osmijeh na licu. Čim je Kija stala između njih dvije Zorica se okrenula i otišla.

Ovaj potez folk pjevačice iznenadio je mnoge, budući da je Kija na prvom spotu sarađivala sa njenom kćerkom Zlatom Aranđelović koja ju je šminkala.

(Express/Telegraf)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Čiko, vozi me kući, nemam cipele! Ispovijest Breninog sina o otmici: 5 dana bio u kandžama mafije, a evo ko ga je našao i odveo kući

UPFBiH organiziralo štrajk upozorenja: Vlada FBiH može spriječiti enormna povećanja cijene električne energije za privredu