in

Severina uživala u Sarajevu, pali su i ćevapi!

Slatka-Tajna.Eu

Severina Vučković već nekoliko dana boravi u bh. prijestonici, a na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama iz Sarajeva.

– Ko bi rek’o čuda da se dese… Miljacka, Baščaršija, Ferhatović… moje Sarajevo – napisala je Severina uz galeriju fotografija s Baščaršije.

Prigodan opis s obzirom na to da se fotografirala upravo pored Miljacke, a potom i ispred jedne od ćevabdžinica nedaleko od Sebilja.

Povod njenog dolaska u Sarajevo jeste snimanje novogodišnjeg programa.

– U Sarajevu smo na snimanju jednog posebnog show-a. Za Novu godinu ostanite doma i proslavite uz dobro društvo – napisala je Vučković uz fotografije objavljene prije nekoliko sati.

Tokom troiposatnog programa gledaoci će moći uživati u hitovima Severine, Halida Bešlića, Seida Memića Vajte te Lake i Mirele, uz pratnju i muzičku produkciju benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala.

Tokom press-konferencije održane prije nekoliko dana u Sarajevu, Severina je rekla da je imala i ponudu u Zagrebu, ali da se ipak odlučila za Sarajevo.

– Sarajevo sam izabrala zbog toga što mi je lijepo ovdje. Trčala sam po snijegu, u Zagrebu nije pao snijeg. Išli smo odmah i na ćevape. Doživljavam ga kao svoj grad. Imala sam želju da studiram u Sarajevu. I kada sam se nedavno morala odlučiti između Zagreba i Sarajeva, nekako mi je bilo draže doći u Sarajevo – priznala je tada i dodala da jedva čeka da počne sa snimanjem novogodišnjeg programa.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Globalna inflacija ubrzala posljednjih mjeseci uz rast potrošnje i nestašicu robe

NE MOGU DA JOJ SE NADIVE: Za Brenu vrijeme kao da je stalo