in

Saša Popović zaprijetio kandidatima Zvezda Granda: “Lično ću vam pocijepati ugovor”

Slatka-Tajna.Eu

Mladi i talentovani pjevač Isak Šabanović, koji je zajedno s Mahirom Mulalićem bio najveći favorit u Zvezdama Granda, poslije samo šest mjeseci od takmičenja, u kojem je stigao do finala, kupio je stan u Podgorici.
Bio je jedan od zapaženijih učesnika prošlogodišnje sezone, a sada je ispričao šta je Saša Popović rekao njemu i još nekim takmičarima.


– Kupio sam stan, doduše ne u Beogradu, već u Podgorici, ali sretan sam. Nama je Saša Popović rekao: ‘Ko ne kupi kroz dvije godine stan, ja ću lično da mu pocjepam ugovor’. I, eto, ja sam kupio kroz šest mjeseci, ali možda za dvije godine bude i u Beogradu – rekao je pjevač koji ima velike planove za narednu godinu.

Oism što se nada novoj nekretnini, nada se i da će objaviti bar dvije pjesme koje će publika zavoljeti, a objasnio je i zašto ne želi da izda čitav album.

– Biće jedna ili dvije pjesme, valjda početkom godine. Skup je to sport, koliko god se činilo ljudima da nije. Od kada sam u priči s dobrim tekstopiscima i producentima, shvatio sam da to nije igračka. Treba to dobro i platiti, ali zato se mora raditi – rekao je pjevač.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Izbor deset najboljih sportista RS: Goran Zakarić obilježio 2021.

Lepi Mića je godinama u rijalitiji, a jedan od rijetkih koji nikada nije prevario suprugu. Evo kako ona izgleda