in

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZA “EXPRESS”: Sa Lepom Brenom se nikad, ali nikad nisam posvađala!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Aleksandra Prijović najavila je novogodišnji nastup u jednom beogradskom hotelu gdje je trebalo da nastupi i u prošloj „najluđoj noći“, ali su tada, kao što je poznato, zbog pogoršanja epidemiološke situacije, svi nastupi u ugostiteljskim objektima bili otkazani.

Stroga sam prema sinu

-Nadam se da se to ovaj put neće ponoviti. Ne želim da vjerujem da bi sve opet moglo da bude otkazano. Ali, ako i ne bude nastupa, šta da radimo, čekaćemo onaj sljedeći doček – kaže popularna Prija koja će nakon nastupa u Beogradu, prvog januara pjevati na Trgu Krajina u Banjaluci.

Kako će izgledati tvoj nastup i koliko ćeš pjevati?

-Pjevaču što duže, koliko god budem mogla ja ću pjevati. Moram da priznam da sam jako bila tužna što prošle godine nisam mogla da radim, tim više što su mjesec dana prije Nove godine sve karte bile rezervisane. Inače, što se tiče nastupa, nema tu velike razlike u odnosu na, da ih tako nazovem, redovne nastupe. Samo je atmosfera svečanija, i uvijek je najbitnije da pjevač osjeti atmosferu, da iz iskustva, a ja ga već imam 12 godina, prepozna koja pjesma u kom trenutku da se otpjeva. Što se mene tiče, uvijek gdje god nastupam bude odlična žurka i sigurna sam da će biti i sada. Ja ću pružiti svoj maksimum.

Mnogi komentarišu da si privatno vrlo staložena, a kada ste na bini da je to jedna sasvim druga energija. Da li postoje situacije gdje te nešto i privatno izbaci iz takta?

-Bolje da me to niste pitali (smijeh). Oni koji me najbolje poznaju, znaju da sam osoba koja vrlo brzo plane, ali se vrlo brzo i smiri. Dođem brzo sebi, kako kaže ona jedna pjesma.

Da li to znači da te i muž Filip nervira? I kako i kada najviše?

-Kada kasnim i on me požuruje. Tada se prepiremo. Meni, kada negdje treba da krenemo, potrebno je malo više vremena, kao i svakoj ženi, da se sredim, i onda se, kažem prepiremo oko toga. Ja mu kažem da ’nema problema”, šta ako i zakasnimo negdje 10-15 minuta, ne moramao prvi da stignemo. Ali, on je navikao cijeli život da stigne tačno na vrijeme i zato to ponekad bude problem. Ne, uvijek. A, oko drugih stvari, nekako se uvijek trudimo da svako iznese svoje mišljenje kroz razgovor, te onda pronađemo zajedničko rješenje koje odgovara i meni i njemu, odnosno koje je najbolje za oboje.

I gdje je tu vaš sin Aleksandar? Kako se on ponaša, da li vas on izbaci iz takta?

-Moram da priznam da koliko je u početku bio dobar, očekivala sam da će nešto da krene po zlu. Šalim se, naravno. Ali, valjda, kao i svako dijete, postao je nestašan, i vrlo je tvrdoglav, tako da kad on nešto kaže i hoće, nema šanse da bude drugačije i to me baš nervira, a vjerovatno i zato što sam i ja takva. Ako mu kažem da nešto ruča, pa će dobiti čokoladu, pošto mnogo voli da jede slatkiše, nema govora da će najprije da jede, odmah traži čokoladu. I nema govora da će da promijeni stav. Za sve je takav.

I kako riješite to sa njim?

-Pa, ne dam čokoladu, promijenim temu, i čekam da u nekom trenutku ogladni i onda mora da jede.

Ko je strožiji u odgoju djeteta – Filip ili ti?

-Nekad on, nekad ja. On me ponekad i iznenadi kada je strožiji, jer to uglavnom ne očekujem. Ali, valjda i njega, koliko god da je smiren, dijete izbaci iz takta i onda ne znaš više šta bi. U cjelini gledano, ja više vičem, generalno vičem, i strožija sam malo, ali kad Filip podvikne onda se Aleksandar ukopa i ne smije da mrdne jer od njega uglavnom nije to navikao i stvarno ne očekuje, pa se mala glavica iznenadi.

Boba je odličan kuhar

Da li ti smeta što nemaš dovoljno privatnosti, što te jure paparaci, i slično?

-Mene najviše nerviraju situacije kad ja ispadnem prema nekome korektna, a on to zloupotrijebi. Kažem uvijek da postoji neka granica dokle se može ići, i kad se ta granica pređe, ja se naljutim i odgovorim. Ali generalno odabrala sam ovaj život, ovaj posao, i ne mogu sad ni da se previše žalim. Ja volim i sve vas novinare da ispoštujem, mada mi je i to nekada naporno i previše obaveza za moja krhka pleća (smijeh). Ali, evo zbog ove korone nismo se dugo ni viđali, pa mi je sada nekako lakše. Uglavnom što se tiče tih propratnih stvari koje prate karijere nas sa estrade, ne možemo previše ni da se žalimo, jer smo odabrali ovaj posao i onda moramo da prihvatimo i to što ide uz njega. Naravno, ponavljam, opet bih voljela da postoji neka granica i da se poštuje.

A, da li ti je bitno mišljenje kolega – šta misle o tebi, kako te komentarišu?

-Gledam da prema svakom ispadnem korektna i svakoga i pozdravim i ispoštujem i popričam kad se vidimo. Tako da u cjelini gledano nikada nisam imala problema sa kolegama. I, naravno, volim da imaju lijepo mišljenje o meni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U kakvim si odnosima sa Lepom Brenom? Jeste li se nekada posvađale?

-Nikad se nismo posvađale, nikada.

Čula sam da Brena pokreće novi biznis, da li si ti uključena?

-Nisam, ali znam sve o čemu se radi, samo ne treba ja o tome da pričam.

Da li i dalje uživaš u specijalitetima svog svekra Bobe Živojinovića, pošto je on poznat kao dobar kuhar i često priprema ručak ili večeru za sve Živojinoviće?

-Boba je odličan kuhar. Znam da me to pitate jer se uveliko pričalo o gulašu koji je pripremio u Majamiju. Bio je to neki veliki lonac, i mi svi koji smo bili, toliko to jeli, jeli, jeli…, jer je bilo baš preuksuno. A tako i je i sve drugo što on napravi. Kada mi Filip kaže da smo pozvani na ručak, i ako sam na režimu ishrane, ja neću da idem, jer znam da ću tamo da se prejedem i onda od moje dobre linije, nema ništa.

Družila si se sa Anastasijom Ražnatović. Sada izgleda kao da niste u dobrim odnosima, ne objavljuje se ništa. Da li se družite, čujete?

-Da, da. Super smo. Ne družimo se mi sada svakodnevno, da izgleda da smo nerazdvojne, ali čujemo se redovno, odemo ponekad na ručak. Slične smo mi, vesele smo i uvijek se odlično provedemo kad izađemo.

Govori se da obje pijete alkohol. I, koja više popije?

– Pa, ne znam (smijeh). Tu smo negdje. Šalim se. Ja nisam neko ko se napije. Uživam u alkoholu, ali polako pijuckam, tako da ne mogu ni da pretjeram i nikada se nisam napila. Ono da mi ne bude dobro, da mi bude muka, to nikada.

Više pijem od Anastasije

Da li je i Anastasija takva? Ko od vas dvije bolje izdrži?

-Otišli smo predaleko (smijeh). Ja ne bih sada da kažem nešto i sutra da izađe naslov „Anastasija je veći kapacitet od mene“, mislim kada je alkohol u pitanju. Evo odgovoriću, ja sam veći, nema veze. Pa, i ako je ona, ja sam.

Da li planiraš drugo dijete?

-Da, planiram da imam dvoje. Ali, za sada bih još malo da sačekam. Želim djevojčicu. Međutim, sad radim na albumu, prvo to, pa ćemo vidjeti poslije.

Da li bi željela da budeš član žirija „Zvezda Granda“?

-Ne, nisam ja za to…

Naravno da se ne razvodim

Ponekad negdje se pojavi tekst ili kruže priče da se ti i Filip razvodite, a s druge strane većina smatra da ste vas dvoje jedan od najskladnijih parova na estradi. Kako reagujete na te priče o razvodu?

-Najbolje da pitate one koji koji pričaju o razvodu zašto pričaju i šta im je povod za to. Mene generalno gledano to ne pogađa. I što da me pogađa, kad znam da nije tako, da tu nema istine.

Razgovarala: Slavica DANILOVIĆ

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Hrabro izdanje Jovane Jeremić za Jutarnji program! (Foto)

Denis Šulić objavio prijeteće poruke koje je dobio nakon sjednice NSRS