in

Jelena Karleuša za Ekskluzivu: Pozdraviću sve Bosance sa bine ispred Skupštine!

Slatka-Tajna.Eu

Pop zvijezda Jelena Karleuša temeljno radi na pripremama za doček Nove 2022. godine. Ona će u Novu godinu uvesti hiljade Beograđana, kao i ljude iz drugih gradova Srbije, te ostalih zemalja regiona i Evrope, budući da se ispred Skupštine očekuje rekordna posjeta i do 100.000 posjetioca. Nakon spektakla pred Skupštinom, Jelena će se uputiti u klub Kasina i nastaviti sa žurkom.

Jelena Karleuša će zajedno sa Marijom Šerifović i Sarom Jo nastupiti 31. decembra ispred Skupštine Beograda. Spektakl je ovo koji se dugo najavljuje i od kojeg se mnogo očekuje, a poznavajući Jelenine audio vizuelne performanse nije ni čudo što će se veliki broj njih zaputiti upravo u Beograd. Uzimajući u obzir da je Jelena miljenica regiona, naročito Bosanaca i Hercegovaca, Jelenin koncert ispred Skupštine je i odlična prilika za poboljšanje turizma Beogradu.

Publika iz Srbije će svakako biti najmnogobrojnija te večeri, no odmah zatim slijede Bosanci i Hercegovci kojima je doček Nove godine u Beogradu postao tradicija. A kako je Jelena Karleuša dugogodišnji prijatelj naše zemlje, ove godine se očekuje nikad veća posjeta bosanskohercegovačke publike. Jelena je već ranije najavila kako će se potruditi da doček ispred Skupštine izgleda poput onih na Tajms skveru u Njujorku. Ekipa Ekskluzive ju je pozvala kako bismo čuli šta ima poručiti svim Bosancima koji dolaze da u Novu godinu uđu upravo uz nju.

– Lično pozivam sve iz Bosne i Hercegovine, a pozdraviću ih i sa bine ispred Skupštine. Poručujem da su u mom Beogradu uvijek dobrodošli – ljubazno je poručila neumorna JK, koja vrijedno radi na svim pripremama oko novogodišnjeg spektakla.

Inače, Jelena će uskoro izbaciti modnu kolekciju koju je lično dizajnirala. Album pod nazivom Alpha je gotov, nedavno je otkrila da jedna pjesma nosi naziv “Ja”. Album će izbaciti cijeli, ali će ga prezentovati na apsolutno drugačiji način na koji je publika sa ovih prostora navikla.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Klimatski i okolišni rizici i njihov uticaj na poslovanje banaka u BiH

Preminula sestra Buda koju je Senad Hadžifjezović nedavno iznenada pronašao u manastiru, nahranila ga je još kad je bio dijete…