in

TOLIKO ME JE VOLIO, DA ME JE LAGAO: Dragica Zlatić nakon ljubavnog brodoloma smršala deset kilograma!

Slatka-Tajna.Eu

Dragica Zlatić tokom oktobra doživela je ljubavni brodolom koji je teško podnijela, a sada je bez stida izjavila da pati, te da je zbog emotivnih problema za kratko vrijeme smršala 10 kilograma.Podsjetimo, Dragica je dugo krila izabranika od očiju javnosti, međutim, tokom proslave svog rođendana ove godine u maju, njih dvoje su osvanuli na društvenim mrežama.

Pjevačica je tada za medije kratko rekla da je u pitanju izvjesni Mladen iz Beograda, kao i da uživaju u ljubavnoj vezi. Upravo na ovoj gala proslavi rođendana, Mladen je iznenadio Dragicu neobičnim vatrometom u ponoć, a ona mu se u više navrata naširoko zahvaljivala na društvenim mrežama. Ipak, ljubav je ubrzo pukla.

– Kao što vidite ja sam se osušila, smršala sam 10 kilograma. Toliko sam govorila o toj ljubavi, međutim, to je puklo. Sad malo patim, ali biće bolje – rekla je iskreno Dragica pa otkrila šta je dovelo do konačnog raskida.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Laži, definitivno. To je ono što najviše mrzim, to me je razočaralo. Mislim da to nisam zaslužila… Toliko me je volio da me je lagao (smijeh). Kao i svako glupo žensko mislila sam da je to bila jedna bajka, ali se ispostavilo da nije – kazala je razočarano nekadašnja “Zvezda Granda”.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Namirnice koje je bolje kupovati smrznute

Bivši Džekin saigrač za noć potrošio 150.000 funti nakon što mu je naglo povećana plata