in

KIJA KOCKAR I DRAŠKO STANIVUKOVIĆ IMALI OKRŠAJ: Ne želim da budem dio trougla

Slatka-Tajna.Eu

Kija Kockar kaže da se žestoko posvađala sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem zato što nije javno demantovao da je bio sa njom u vezi.

Pjevačica i političar uhvaćeni su zajedno ljetos u Crnoj Gori, nakon čega je počelo da se šuška o njihovoj ljubavnoj aferi. Kockareva tvrdi da nikada nije bila u vezi sa Stanivukovićem.

– Imala sam veliki okršaj sa Draškom, jer sam mislila da su se svi urotili protiv mene i da mi namještaju. Ali kada sam shvatila da su neki stvari komplikovane i nije tako kao što izgleda onda sam počela da se smijem – ispričala je.

Ona je istakla da i danas zamjera Drašku što nije javno rekao da mu ona nije djevojka i ističe da se ona ne miješa u njegovu vezu sa Tanjom Savićem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ja nisam dio tog ljubavnog trougla. Nije džentlmenski što se ta muška strana nije od početka oglasila i objasnila da ja nemam veze sa tim, ali ja sam demantovala i mislim da nema smisla da se više ponavljam. To što oni šute, njima to odgovara da se tako provlače u medijima. Ne mislim da je svaka reklama dobra reklama, nisam u tom fazonu. Kada ćutiš ostaviš prostora za spekulacije, a nekome to očigledno odgovara – dodala je.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Adventi u Zagrebu, Osijeku, Opatiji i Fužinama

Mnogi u Srbiji i širom Balkan su oduševljeni potezom hrvatskog kultnog muzičara Darka Rundeka