in

15 godina se borim za ovaj brak: Jelena Karleuša nikad iskrenije o odnosu sa Duškom Tošićem

Slatka-Tajna.Eu

Šest albuma, nevjerovatni scenski spektakli, svjetski imidž, kraljica modnih trendova, često u ratu sa svima i protiv svih, Jelena Karleuša je estradna zvijezda prema kojoj niko nije ravnodušan.

Privatno je veoma vaspitana, kulturna, duhovita, mnogo zna i odana je i nježna majka. Snažna je ličnost, sposobna da prevaziđe sve nevolje i da izađe na scenu kao vrhunski profesionalac.

Njen brak sa Duškom Tošićem puni novine pogotovo otkako je u javnosti objavljena njena navodna afera sa Ognjenom Vranješom. Zbog toga izdvajamo dijelove intervjua koji se tiču njenog braka.

Da li je brak dobra institucija za ženu? Za vas?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvijek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje.

S Duškom Tošićem imate dvije lijepe kćerke. Na kojim vrijednostima ih vaspitavate? Prenosite li na njih metode sopstvenog vaspitanja?

– Svako ko poznaje moju djecu ima samo riječi hvale za njihovu skromnost i vaspitanje. Kako je Divna mene učila da budem isti čovjek i prema radniku “Gradske čistoće” i prema predsjedniku, da ne budem materijalista, da imam empatiju prema ljudima i životinjama, da ne stavljam svoje lične potrebe u prvi plan, tako i ja vaspitavam moju djecu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Global Peter Drucker Forum – kako upravljati neizvjesnošću u digitalnom dobu

NOVI SNIJEG U BiH I NOVI PROBLEMI: Nesavjesni vozači uzrokovali zastoje zbog neposjedovanja zimske opreme