in

ZAVRŠENA ZAJEDNIČKA VEČERA U SATTLEROVOJ REZIDENCIJI: Dodik otišao prije vremena, Čović i Izetbegović ODBILI DATI IZJAVE

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/11/192497.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/11/192497.jpg”,”caption”:”Foto: RTRS”,”bg”:”35292e”},{“img”:”/img/vijesti/2021/11/192511.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/11/192511.jpg”,”caption”:””,”bg”:”3d3338″}]

U rezidenciji šefa Delegacije EU u BiH večeras je organizovana zajednička večera lidera SDA, HDZ-a i SNSD-a sa Matthewom Palmerom i Agelinom Eichhorst. Večera dolazi nakon cjelodnevnih sastanaka koje su Palmer i Eichhorst održali sa liderima stranaka iz vlasti i opozicije. 

Večera za lidera SNSD-a Milorada Dodika nije dugo potrajala. On je žurno napustio rezidenciju prije ostalih gostiju.

Kratko iza 21 sat ispred rezidencije izašli su i lideri SDA i HDZ-a Dragan Čović i Bakir Izetbegović.  Kao i prošli put, okupljeni novinari su ostali bez očekivanih izjava aktera radne večere. Čović i Izetbegović su brzo napustili rezidenciju. 

Tokom večere dogodila se i jedna zanimljiva situacija. Naime, uslijed snijega došlo je do prekida snadbijevanja električnom energijom, pa je rezidencija Delegacije EU u BiH ostala u mraku. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U Cazinu će se proizvoditi dijelovi za auto industriju

Isplivao p*rno snimak Bake Praseta?! Mreže se usijale zbog klipa eksplicitnog S*KSA: Da li smo morali ovo da vidimo? (FOTO)