in

Isplivao p*rno snimak Bake Praseta?! Mreže se usijale zbog klipa eksplicitnog S*KSA: Da li smo morali ovo da vidimo? (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Jutjuber Bogdan Ilić poznat pod nadimkom “Baka Prase” našao se u žiži interesovanja na društvenoj mreži Tviter, gde korisnici tvrde da je isplivao njegov p*rno snimak.

Naime na jednom p*rn*grafskom sajtu osvanuo je snimak eksplicitnog s*ksa pod nazivom “Baka Prase i Anja Bla” što je pokrenulo lavinu komentara na Tviteru.

“Naravno da je ova tračara morala da vidi kako se j*bu Baka Prase i Anja Bla”, “Zašto sam morala da vidim snimak kako Baka Prase gu*i Anju Bla”, “Prva stvar u galeriji Baka Prase gu*i Anju Bla” – samo su neki od tvitova koji se mogu pročitati na ovoj društvenoj mreži.

S obzirom na to da se na spornom snimku ne vide lica, ostaće misterija da li je poznati Jutjuber zaista objavio snimak s*ksa, ili se samo neko poigrao imenima njega i njegove devojke. Njih dvoje se nakon ovih tvrdnji na mrežama nisu oglašavali tim povodom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZAVRŠENA ZAJEDNIČKA VEČERA U SATTLEROVOJ REZIDENCIJI: Dodik otišao prije vremena, Čović i Izetbegović ODBILI DATI IZJAVE

“Da smo odustali od tačke 1, 2 i 9 imali bi sporazum”